Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [11/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [11/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [11/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [11/05/20].

Κριός

Αισθάνεστε άνετα, αλλά είστε πραγματικά ικανοποιημένοι; Ρίξτε μια καλή, ενδελεχή ματιά στην όλη κατάσταση. Αν χρειαστεί αναθεωρήστε τα μοτίβα συμπεριφοράς σας στην ερωτική σας ζωή και ίσως αλλάξουν τα πράγματα.

Ταύρος

Διαχειρίζεστε τόσο καλά την επαγγελματική, κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή. Θα πρέπει, όμως, να παραδεχτείτε ότι κάτι λείπει. Μην φοβάστε να το πείτε στον εαυτό σας – χρειάζεστε έναν έρωτα στη ζωή σας!

Δίδυμοι

Πώς καταλήξατε να μπλέξετε σε αυτό το χάος; Τουλάχιστον θα πρέπει να αναγνωρίσετε στον εαυτό σας ότι είστε ειλικρινείς. Και τώρα μπορείτε να αποχωρήσετε με χάρη πριν τα πράγματα γίνουν ακόμα χειρότερα.

zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Καρκίνος

Αν χαθεί το μυστήριο στον έρωτα, παύει να είναι διασκεδαστικός. Ποιος ξέρει γιατί προσελκύετε ένα άτομο και όχι κάποιο άλλο; Ο έρωτας δεν είναι κανόνες και εξισώσεις για να μπορεί να μετρηθεί και να υπολογιστεί.

Λέων

Αυτό το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεστε ερωτικά παίζει δίκαια ή σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες; Και αν πρόκειται για το δεύτερο, γιατί το ανέχεστε; Επικεντρωθείτε σε αυτό που χρειάζεστε εσείς και όχι σε αυτό που θέλει εκείνο.

Παρθένος

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το δράμα δεν είναι η καλύτερη αρχή για μια υγιή σχέση. Εάν θέλετε να δυναμώσετε τους δεσμούς σας με αυτό το άτομο, διατηρήστε μια σταθερή συμπεριφορά μέρα με τη μέρα και να είστε παρόντες όταν πρέπει.

Ζυγός

Εξακολουθείτε να μαραζώνετε για κάποιον/α πρώην; Ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά τα συναισθήματα. Κάντε ένα είδος εξορκισμού αν πρέπει. Σκίστε παλιά ερωτικά γράμματα. Χαρίστε τα ρούχα του/της. Κάψτε παλιές φωτογραφίες. Ετοιμαστείτε για την επόμενη μεγάλη αγάπη της ζωής σας!

Σκορπιός

Είναι εύκολο να πέσετε σε μελαγχολία αν έχει περάσει καιρός από τότε που γνωρίσατε κάποιο άτομο που κατάφερε να σας συγκινήσει ερωτικά. Δεν έχετε εσείς κάποιο πρόβλημα. Απλά είναι κάπως αργή περίοδος στα ερωτικά. Μην αγχώνεστε. Δεν θα διαρκέσει για πάντα.

Τοξότης

Τα χαρίσματά σας είναι ανεκτίμητα. Ξέρετε πώς να διορθώσετε κάτι που έχει χαλάσει και να μετατρέψετε το αντιαισθητικό σε ελκυστικό. Τώρα ήρθε η ώρα να εφαρμόσετε τα ταλέντα σας για να διορθώσετε τη ζωή σας. Τι δεν λειτουργεί στη ερωτική σας ζωή; Τι χρειάζεται να επιδιορθωθεί; zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

Αιγόκερως

Η μετριότητα δεν αρκεί, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εάν είχατε πολλές χλιαρές σχέσεις κατά το παρελθόν, κάντε ένα διάλειμμα. Μείνετε λίγο μόνοι και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν και σας παθιάζουν.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι η ερωτική σας ζωή είναι σε αναμονή καθώς περιμένετε για το σωστό άτομο, μέρος ή πράγμα. Μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να δείτε αποτελέσματα, αλλά θα αξίζει τον κόπο. Εν τω μεταξύ, να είστε υπομονετικοί.

Ιχθύες

Νομίζατε ότι κάποιο άτομο ήταν ιδανικό για εσάς, αλλά τώρα αρχίζετε και βλέπετε ένα εκατομμύριο ελαττώματα. Για μισό λεπτό… Μήπως αυτή η επικριτική διάθεση έχει να κάνει περισσότερο με το άγχος σας για τον έρωτα και λιγότερο με τα δικά του κουσούρια;

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments