Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [12/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [12/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [12/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [12/05/20].

Κριός

Μήπως σήμερα δεν είστε ακριβώς ο εαυτός σας; Αν αποσπάται η προσοχή σας, δεν έχετε κίνητρα, κινείστε με πιο αργούς ρυθμούς, αναγνωρίστε το. Μην συμπεριφέρεστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Σκεφτείτε το και δώστε στον εαυτό σας τη φροντίδα που χρειάζεται.

Ταύρος

Προσέξτε τι αποκαλύπτετε και σε ποιον το αποκαλύπτετε. Αυτό που θα θέλατε να παραμείνει κρυφό μπορεί να μεταδοθεί με ταχύτητα αστραπής. Αν έχετε δισταγμούς, καλύτερα να το κρατήσετε προς το παρόν για τον εαυτό σας.

Δίδυμοι

Τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή κινούνται κάπως αργά αυτή την περίοδο. Το καλό είναι ότι αντιλαμβάνεστε καλύτερα τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας. Ρίξτε μια ματιά και κάντε τις διαπιστώσεις σας. Θα σας φανούν χρήσιμες όταν επανέλθετε στους συνηθισμένους σας ρυθμούς.

zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Καρκίνος

Σήμερα δώστε επιπλέον προσοχή σε τυχόν προειδοποιητικά σημάδια και προαισθήματα σε σχέση με τα ερωτικά σας. Αν ξεκαθαρίσετε τα πράγματα νωρίς, θα εξοικονομήσετε χρόνο και πιθανόν να γλιτώσετε τον εαυτό σας από μια ερωτική απογοήτευση.

Λέων

Είστε πρόθυμοι να προχωρήσετε περισσότερο, να αφήσετε την οπτική επαφή με αυτό το άτομο να διαρκέσει περισσότερο, να κάνετε πιο σοβαρές συζητήσεις; Τα άστρα οδηγούν τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να την ακολουθήσετε.

Παρθένος

Όποια και αν είναι η κατάσταση της ερωτικής σας ζωής, ενδέχεται να είστε κάπως ανήσυχοι σήμερα. Κάντε μερικές αλλαγές και συμπεριλάβετε κάτι που να προκαλεί το μυαλό σας και να ταιριάζει με τις αξίες σας. Τι θα λέγατε να ενταχθείτε σε μια πολιτική ομάδα ή μια φιλανθρωπική οργάνωση;

Ζυγός

Σήμερα θα απαιτήσουν την προσοχή σας κάποια επαγγελματικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το πιθανότερο είναι ότι θα χρειαστεί να αφήσετε στην άκρη κάτι που έχει σχέση με την ερωτική σας ζωή. Ίσως αν του δώσετε λίγο χρόνο για να εξελιχθεί, να σας βγει σε καλό.

Σκορπιός

Γεια σας, καρδιοκατακτητές! Έχετε σίγουρα κάτι ξεχωριστό – και ειδικά σήμερα το έχετε σε ακόμη μεγαλύτερες και σέξι ποσότητες από όσο συνήθως. Τι σκοπεύετε να κάνετε με αυτή την επιπλέον δόση γοητείας;

Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε ότι θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι, ίσως νιώθετε και κάπως κακόκεφοι. Ωστόσο, μην αφήσετε την κακή διάθεση να σας κυριεύσει. Βρείτε πού οφείλεται και κάντε ό,τι μπορείτε για να την αντιμετωπίσετε. zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

Αιγόκερως

Βλέπετε τους ανθρώπους όπως είναι – τα ελαττώματά τους αλλά και τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Είναι η ιδανική οπτική για να πάρετε μια απόφαση που αφορά τα ερωτικά σας. Και μερικές φορές, ορισμένα ελαττώματα μπορεί να είναι αρκετά χαριτωμένα.

Υδροχόος

Σήμερα ίσως να θέλετε να αποσυρθείτε στο καβούκι σας. Αισθάνεστε εξαιρετικά άνετα και ασφαλείς εκεί. Αλλά αν παραμείνετε περισσότερο από το κανονικό, μπορεί να αρχίσετε να εκνευρίζεστε. Κάντε έναν συμβιβασμό μιλώντας με έναν-δύο φίλους.

Ιχθύες

Μια ανοιχτή εξερεύνηση στον ερωτικό τομέα θα αποβεί ιδιαίτερα καρποφόρα σήμερα – για να μην πούμε ενδιαφέρουσα. Ειδικά αν έχετε κάποιον συγκεκριμένο στόχο στην ερωτική σας ζωή. Να είστε έτοιμοι ακόμη και για μερικές ασυνήθιστες δυνατότητες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments