Ελλάδα

Τροχαίο στην Αθηνών – Σουνίου – Κλειστή η λεωφόρος και στα δύο ρεύματα

Τροχαίο στην Αθηνών – Σουνίου – Κλειστή η λεωφόρος και στα δύο ρεύματα
Τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Αθηνών - Σουνίου. Κλειστή η λεωφόρος.

Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία σημειώθηκε πριν από λίγο στην Αθηνών – Σουνίου. Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 9:00 το βράδυ συγκρούστηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο με μηχανή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι είναι νεκρός ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την ΕΛ.ΑΣ ή το ΕΚΑΒ. Λόγω του τροχαίου έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από το ύψος του ξενοδοχείου Grand Resort Lagonisi έως τη λεωφόρο Καλυβίων.

Τροχαίο οδηγός παρέσυρε πεζό και τον εγκατέλειψε:

Την ίδια ώρα, εκτεταμένες έρευνες διενεργούν οι αστυνομικοί της Τροχαίας για τον εντοπισμό ενός ασυνείδητου οδηγού που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό ενός νεαρού άνδρα στην περιοχή της Θερίσου στο Ηράκλειο, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο. Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Κυριακής 10 Μαΐου όταν ο 34χρονος αλλοδαπός επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, αλλά παρασύρθηκε από το διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο και εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα.

Αντί να σταματήσει να δει τι είχε συμβεί και να βοηθήσει το τραυματισμένο θύμα του, ο οδηγός του Ι.Χ. εγκατέλειψε το σημείο αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Ο άτυχος αλλοδαπός παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου οι γιατροί διέγνωσαν ότι είχε υποστεί κάταγμα στο κάτω άκρο και παρέμεινε για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Οι άνδρες της Τροχαίας έκαναν επιτόπια έρευνα στο σημείο του ατυχήματος και αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να ταυτοποιήσουν τον ασυνείδητο οδηγό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments