Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [13/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [13/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [13/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [13/05/20].

Κριός

Αυτό που θεωρείτε εσείς φιλική συμπεριφορά, κάποιο άλλο άτομο που δεν είναι τόσο τολμηρό όσο εσείς, μπορεί να το εκλάβει ως επιθετικότητα. Δοκιμάστε να χαμογελάσετε και να του κάνετε μια φιλική ερώτηση αντί να το φλερτάρετε κατευθείαν. Μερικές φορές τα αντίθετα έλκονται πραγματικά!

Ταύρος

Δεν είστε μόνο σταθερός τύπος αλλά κρύβετε και έντονα πάθη βαθιά μέσα σας. Κάτι (ή κάποιος;) είναι πιθανό να σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα τώρα. Αυτή η σχέση μπορεί να γίνει κάτι πολύ ενδιαφέρον σχετικά γρήγορα.

Δίδυμοι

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ό,τι κάνετε τώρα και μην βιάζεστε. Πάρτε τον χρόνο σας. Θα παρατηρήσετε πράγματα που σας διέφευγαν μέχρι τώρα. Ειδικά στον ερωτικό τομέα μπορεί να πρόκειται για κάτι σημαντικό.

zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Καρκίνος

Προγραμματίστε μια στιγμή χαλάρωσης μέσα στην πολυάσχολη μέρα σας. Σήμερα έχετε την τάση να γίνεστε συναισθηματικοί και θα σας κάνει καλό να βρείτε χρόνο για λίγη ενδοσκόπηση. Τι θα λέγατε για ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο;

Λέων

Έχετε την ικανότητα να ζυγίζετε τους ανθρώπους που έχετε απέναντί σας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε να εκτιμήσετε οποιαδήποτε κατάσταση με έναν μυστηριώδη τρόπο. Αυτό που πρέπει να κάνετε πρώτα βέβαια είναι να αποσπάσετε την προσοχή από τον εαυτό σας.

Παρθένος

Η προσέγγισή σας προς κάποια ερωτική προοπτική είναι ιδιαίτερα εύστοχη, ειδικά αν τη δείτε τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά. Εξετάστε όλες τις πτυχές και θα καταλάβετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε.

Ζυγός

Υπάρχει μια αυξημένη ένταση στην ατμόσφαιρα και μπορεί να προκύψουν ανατροπές στην ερωτική σας ζωή. Μην κολλάτε σε συγκεκριμένες αντιλήψεις για το πώς θα πρέπει να πάνε τα πράγματα. Ο έρωτας πάντα βρίσκει τρόπους να σας εκπλήσσει.

Σκορπιός

Είστε έτοιμοι για μια μεγάλη ανανέωση στη ζωή σας; Προετοιμάζεστε για μια αναγέννηση της ερωτικής σας ζωής; Τα άστρα στέλνουν μια ενέργεια που ευνοεί το καινούργιο και αφήνει στην άκρη το παλιό. Πώς θα την εκμεταλλευτείτε;

Τοξότης

Τα όνειρά σας κρύβουν ένα σημαντικό μήνυμα από τον εσώτερο εαυτό σας τώρα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους συμβολισμούς. Και αν δεν μπορείτε να τα θυμηθείτε, δοκιμάστε μα κρατήσετε ένα ημερολόγιο δίπλα στο κρεβάτι σας. zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

Αιγόκερως

Το σερφάρισμα σε διαδικτυακούς ιστότοπους γνωριμιών με κάποιον φίλο μπορεί να αποδειχθεί μια ιδιαίτερα διασκεδαστική και παραγωγική δραστηριότητα σήμερα. Ο φίλος σας μπορεί να παρατηρήσει κάποιες λεπτομέρειες που θα σας διέφευγαν κι εσείς να τον βοηθήσετε να κάνει τις σωστές επιλογές.

Υδροχόος

Σήμερα βγαίνουν στην επιφάνεια τα συναισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο άτομο ή γενικά για την ερωτική σας ζωή. Μπορεί όμως να μην είστε ακόμη έτοιμοι να τα μοιραστείτε. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Ιχθύες

Εάν έχετε την αίσθηση ότι κάποιος δεν σας λέει τα πάντα, έχετε απόλυτο δίκιο. Ούτε εσείς μοιράζεστε τα πάντα, έτσι δεν είναι; Ψαρέψτε τον/την με διακριτικότητα και προσπαθήστε να του/της εκμαιεύσετε περισσότερα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments