Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Ανάρτηση – μήνυμα για το μέλλον του στο «τριφύλλι»

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Ανάρτηση – μήνυμα για το μέλλον του στο «τριφύλλι»
Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Μια ανάρτηση - μήνυμα για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό, έκανε ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός: Η συζήτηση γύρω από το μέλλον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη θέση του στην προεδρία του Παναθηναϊκού έχει ανοίξει πολλές συζητήσεις με αποτέλεσμα ο διοικητικός ηγέτης του «τριφυλλιού» να προχωρήσει σε μια ανάρτηση – μήνυμα.

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Απορώ πραγματικά με το μέγεθος της φαντασίας κάποιων… Εγώ είμαι ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις μου όποτε έχω μιλήσει… Όλα τα άλλα είναι σενάρια φαντασίας». Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

Να σημειώσουμε ότι από χθες είχαν πληθύνει οι φήμες περί άσχημης τροπής στις συζητήσεις του Παναθηναϊκού με τον Νικ Καλάθη που πέταξε για τις ΗΠΑ έτσι ώστε να είναι κοντά στην οικογένειά του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κάποια στιγμή έκανε unfollow τον αρχηγό της ομάδας στο Instagram με αποτέλεσμα να υπάρξει πληθώρα σχολίων και αναρτήσεων για το θέμα στα social media. Τελικά, σήμερα, μια μέρα μετά τα όσα προηγήθηκαν ο κ. Γιαννακόπουλος ήρθε να πάρει πίσω την απόφαση του και να ακολουθήσει και πάλι τον Νικ Καλάθη στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Άλλωστε, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο Καλάθης είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να κάνει μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τις αποφάσεις που θα παρθούν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού που αναμένεται να έχει ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω των επιπτώσεων του κορωνοϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments