Αθλητισμός

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πάλι follow τον γκαρντ των «Πράσινων»

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε πάλι follow τον γκαρντ των «Πράσινων»
Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Παύση συναγερμού στο «Τριφύλλι» με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να ακολουθεί εκ νέου τον 31χρονο στο Instagram.

Νικ Καλάθης Παναθηναϊκός: Την τελευταία εβδομάδα η φημολογία γύρω από τον Νικ Καλάθη και το «Τριφύλλι» δίνει και παίρνει. Το μέλλον του Έλληνα παίκτη είναι στον αέρα καθώς οι «Πράσινοι» λόγω της πανδημίας εξετάζουν τη μείωση του μπάτζετ για την επόμενη σεζόν. Αν τελικά συμβεί αυτό, τα πρώτα συμβόλαια που αναμένεται να κοπούν κατά μεγάλο ποσοστό είναι τα ηχηρότερα με τον Νικ Καλάθη να ανταμείβεται με περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Χθες μια κίνηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήρθε να δώσει επιπλέον τροφή σε όσους υποστηρίζουν πως ο έμπειρος γκαρντ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου αφαίρεσε από τις επαφές του στο Instagram το προφίλ του Νικ Καλάθη, κίνηση που προκάλεσε πολλά ερωτήματα.

Σήμερα, μια μέρα μετά τα όσα προηγήθηκαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήρθε να πάρει πίσω την απόφαση του και να ακολουθήσει και πάλι τον αρχηγό της ομάδας του στο Instagram. Όλα αυτά την ώρα που ο 31χρονος βρίσκεται στις ΗΠΑ κοντά στην οικογένειά του. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο Καλάθης είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και να κάνει μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τις αποφάσεις που θα παρθούν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments