Ελλάδα

Επίθεση Ρένα Κουβελιώτη: Επιτέθηκαν με πέτρες στη δημοσιογράφο σε παραλία

Επίθεση Ρένα Κουβελιώτη: Επιτέθηκαν με πέτρες στη δημοσιογράφο σε παραλία
Επίθεση Ρένα Κουβελιώτη: Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στη δημοσιογράφο του Alpha Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία.

Επίθεση Ρένα Κουβελιώτη: Άγνωστοι (και ανεκδιήγητοι) επιτέθηκαν με πέτρες στη δημοσιογράφο του Alpha Ρένα Κουβελιώτη ενώ έκανε ρεπορτάζ σε παραλία. Η δημοσιογράφος, μετά το θλιβερό περιστατικό, μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο έτσι ώστε να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Την επίθεση γνωστοποίησε η ίδια η ίδια η δημοσιογράφος. Όπως ανέφερε, είχε πάει για ρεπορτάζ σε παραλία στη Βάρκιζα εν όψει του ανοίγματος των πλαζ μετά τα μέτρα για τον κορωνοϊό. Κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, της επιτέθηκαν, πετώντας της πέτρες, με μία από αυτές να τη βρίσκει στο κεφάλι και να την τραυματίζει. Η Ρένα Κουβελιώτη έφυγε αμέσως από το συγκεκριμένο σημείο, μπήκε στο αυτοκίνητό της αλλά εκεί έχασε τις αισθήσεις της! Το τηλεοπτικό συνεργείο με το οποίο είχε πάει για ρεπορτάζ την αναζήτησε και όταν τη βρήκε τελικά στο όχημά της, τη μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σε ανάρτησή της μετά την επίθεση αναφέρει: «Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα. Είμαι καλά με μια απλή διάσειση. Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ … με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας… τι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε … την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους».

Πολλά τα μηνύματα συμπαράστασης

Όπως γράφει και η ίδια στην ανάρτησή της, δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει δεχτεί από φίλους και ακόλουθούς της στο Facebook. Ευτυχώς, η ρεπόρτερ του Alpha ήταν τυχερή στην ατυχία της αφού η πέτρα μόνο την τραυμάτισε. Την προηγούμενη μέρα έγραφε στο Facebook: «Τελικά η ζωή είναι σαν μια ημέρα… όσο κουραστική κ να είναι ο άνθρωπος κρατάει το τέλος της… το τελευταίο καρέ… ίσως γι αυτό οι παππούδες μας έδιναν την ευχή “καλά τέλη” …

συμβουλή 3245: δώστε 5 λεπτά χρόνο στην ψυχή σας να ξεκουραστεί σε μια όμορφη εικόνα πριν γυρίσετε σπίτι από τη δουλειά… θα δώσετε ούριο άνεμο στα πανιά των σκέψεων σας… Καλή Ανατολή…». Εμείς της ευχόμαστε περαστικά, να συνεχίσει να είναι αισιόδοξη και να γυρίσει γρήγορα στη δουλειά της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments