Ελλάδα

Ευαγγελισμός: Καθησυχασμός στο νοσοκομείο – Αρνητικά 105 τεστ στο Ελπίς

Ευαγγελισμός: Καθησυχασμός στο νοσοκομείο – Αρνητικά 105 τεστ στο Ελπίς
Ευαγγελισμός: Η πληροφορία για 96 γιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού οφείλεται σε λανθασμένη καταγραφή - Τα 105 τεστ στο νοσοκομείο Ελπίς από τα οποία τα 90 αφορούσαν υγειονομικούς και 15 νοσηλευόμενους, βγήκαν αρνητικά.

Ευαγγελισμός: Λήξη συναγερμού για το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μετά την αποκάλυψη της λάθος καταγραφής για τους 96 γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, είδηση που είχε μεταφέρει πρώτη η ΕΡΤ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το MEGA, η πληροφορία για 96 γιατρούς και νοσηλευτές του Ευαγγελισμού που τέθηκαν σε καραντίνα δεν ισχύει και οφείλεται σε λάθος καταγραφή. Όπως έγινε γνωστό, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ εξήγησε πως έλαβε ένα έγγραφο το οποίο κατέγραφε συνολικά πόσοι γιατροί και νοσηλευτές έχουν μπει σε καραντίνα από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού έως και σήμερα και όχι μόνο για τη σημερινή μέρα.

Την ίδια ώρα τρεις γιατροί και μία νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ελπίς βρέθηκαν χθες θετικοί στον κορωνοιό, έπειτα από κλινικές εξετάσεις στις οποίες και υπεβλήθησαν, με αποτέλεσμα η κλινική στην οποία εργάζονταν, καθώς και 25 γιατροί και νοσηλευτές να μπουν σε καραντίνα. Παρ όλα αυτά τα τεστ που διενεργήθηκαν, 105 στο σύνολο από τα οποία τα 90 αφορούσαν υγειονομικούς και 15 νοσηλευόμενους, βγήκαν αρνητικά κατά τη διάρκεια ιχνηλάτησης των επαφών που είχαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Παράλληλα κατά τη χθεσινή ημέρα έγινε και απολύμανση στην Καρδιολογική και Παθολογική πτέρυγα του νοσοκομείου.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες πριν μια εβδομάδα εισήχθη ασθενής ύποπτο κρούσμα στη β παθολογική κλινική του νοσοκομείου οπού του έγινε τεστ και βγήκε αρνητικό και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στη β χειρουργική όπου νοσηλεύονται παθολογικά περιστατικά, ενώ έπειτα από τρεις ημέρες εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού και του έγινε και δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε θετικό.

Παράλληλα δείτε το βίντεο με τον πρόεδρο ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο να μιλάει για τον συναγερμό που σήμανε στο «Ελπίς» μετά τα τέσσερα θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments