Πολιτική

Τσιόδρας Ξανθός: Ο πρώην υπουργός Υγείας αποθέωσε τον καθηγητή στο Twitter

Τσιόδρας Ξανθός: Ο πρώην υπουργός Υγείας αποθέωσε τον καθηγητή στο Twitter
Τσιόδρας Ξανθός: Ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός με ανάρτησή του αποθεώνει τον Σωτήρη Τσιόδρα για την στάση του και τη συμπεριφορά του.

Τσιόδρας Ξανθός: Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά σίγουρα είναι άξιο αναφοράς. Ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός με ανάρτησή του αποθεώνει τον Σωτήρη Τσιόδρα για την στάση του και τη συμπεριφορά του απέναντι στις μειονότητες. Σε αναφορά του στη χθεσινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο κ. Ξανθός επαίνεσε ξανά τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας.

«Εξαιρετικός, κοινωνικά ευαίσθητος και επί της ουσίας προοδευτικός στο χθεσινό briefing ο Σωτήρης Τσιόδρας: μείωση κοινωνικών ανισοτήτων, αδιαπραγμάτευτο αγαθό για όλους τους λαούς τα εμβόλια για τον κοροναϊό, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες εργάτες θύματα του ιού (και όχι υγειονομικές βόμβες)», αναφέρει στην ανάρτησή του ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση

Να σημειώσουμε ότι από τη χθεσινή ενημέρωση και μετά, υπάρχουν άλλα δύο θύματα του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα δύο γυναίκες κατέληξαν από τις επιπλοκές της νόσου στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ. Ειδικότερα, πρόκειται για 93χρονη η οποία απεβίωσε χθες το βράδυ, ενώ σήμερα το πρωί απεβίωσε μια 85χρονη με υποκείμενα νοσήματα.

Να θυμίσουμε ότι κατά τη χθεσινή ενημέρωση τα νέα κρούσματα ήτανζ 40, ενώ συνολικά τα κρούσματα στην Ελλάδα ανέρχονται πλέον σε 2.810. Επίσης, οι θάνατοι ήταν στους 160 καθώς τέσσερις συμπολίτες μας πέθαναν έχοντας νικηθεί από τον φονικό ιό.

Χτες ένταση σημειώθηκε στον οικισμό Ρομά της Νέας Σμύρνης στη Λάρισα κατά την επιχείρηση μεταφοράς των 35 κατοίκων που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Στην περιοχή έφτασε λεωφορείο για τη μεταφορά των κρουσμάτων στο Κέντρο Αποκατάστασης «Αρωγή» όπου και θα έμπαιναν σε καραντίνα. Ωστόσο, κατά την επιχείρηση επικράτησε ένταση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, και το λεωφορείο, αλλά και το όχημα του ΕΟΔΥ που είχε σταλεί στο σημείο, αποχώρησαν χωρίς τα κρούσματα. Η ομάδα των κατοίκων που αντέδρασε άναψε φωτιές, καίγοντας λάστιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments