Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [16/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [16/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [16/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [16/05/20].

Κριός

Βεβαιωθείτε ότι συμπεριφέρεστε στους άλλους με το σεβασμό που τους αξίζει. Το να χρησιμοποιείτε τους ανθρώπους προς όφελός σας έστω και λίγο, κάνει κακό στο κάρμα σας.

Ταύρος

Η άποψη ενός τρίτου ατόμου για μια δική σας ερωτική κατάσταση, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Μην είστε ξεροκέφαλοι. Ακούστε με προσοχή όσα σας πει και σκεφτείτε τα σοβαρά.

Δίδυμοι

Τα πάτε καλά μόνοι σας τώρα. Αλλά σε ό,τι αφορά πράγματα που εμπλέκουν και άλλους ανθρώπους – φίλους, φλερτ – η κατάσταση μπορεί να περιπλακεί. Να είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε ένα – δύο ζητήματα σήμερα.

zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Καρκίνος

Η ζωή είναι τρελή και ο έρωτας είναι γεμάτος ακρότητες: Τα καλά, τα άσχημα, τα όμορφα και τα όχι και τόσο όμορφα. Τα άστρα λένε ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για ένα διάλειμμα ώστε να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας.

Λέων

Είστε πραγματικά εντελώς σίγουροι ότι καταλαβαίνετε όσα σας λένε; Μην αισθάνεστε αμηχανία αν χρειαστεί να ζητήσετε από κάποιον να σας επαναλάβει αυτό που είπε ή να ρωτήσετε τι εννοεί.

Παρθένος

Η αναβάθμιση του διαδικτυακού σας προφίλ μπορεί να είναι μπελάς, κι εσείς είστε ήδη αρκετά απασχολημένοι. Αλλά αν το κάνετε να αντανακλά καλύτερα το ποιοι είστε στην πραγματικότητα, θα είναι προς όφελός σας μακροπρόθεσμα. Μην ξεχάσετε να βάλετε την αίσθηση του χιούμορ σας.

Ζυγός

Σήμερα ξυπνάτε στραβά και δυστυχώς η μέρα συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο. Μην ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό και σίγουρα όχι με την ερωτική σας ζωή. Επικεντρωθείτε στο πώς θα περάσει αναίμακτα η μέρα.

Σκορπιός

Συνεργάζεστε πολύ καλά με άλλους ανθρώπους τώρα. Και αυτό ισχύει τόσο για τα επαγγελματικά όσο και για την ερωτική σας ζωή. Βρείτε έναν τρόπο να συμμετάσχετε σε κάποιο εγχείρημα με ένα ενδιαφέρον άτομο.

Τοξότης

Σίγουρα έχετε τον τρόπο σας να κάνετε τα πράγματα. Κάποιοι θα τον χαρακτήριζαν εκκεντρικό, άλλοι χαριτωμένο και πρωτότυπο, σέξι ή γοητευτικό. Να περιμένετε αρκετούς θαυμαστές που θα έχουν τη δεύτερη άποψη σήμερα. zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

Αιγόκερως

Προσπαθείτε εδώ και καιρό να τραβήξετε την προσοχή κάποιου. Σήμερα επιτέλους θα τα καταφέρετε. Από την άλλη πλευρά, καταφέρνετε να εντυπωσιάζετε πολλά άλλα άτομα. Μήπως θα έπρεπε να σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο πολύ;

Υδροχόος

Αν νιώθετε ότι οι ερωτικές σας επιλογές συρρικνώνονται αντί να επεκτείνονται, μην πανικοβληθείτε. Πρόκειται για κάτι προσωρινό. Σύντομα η ερωτική σας ζωή θα ανακάμψει.

Ιχθύες

Τι θα λέγατε αν σήμερα βρίσκατε έναν μέντορα για τα ερωτικά σας; Αναζητήστε κάποιον του οποίου τη σχέση θαυμάζετε για την ισορροπία, τον σεβασμό και την επικοινωνία που εκπέμπει. Ανακαλύψτε πώς τα κατάφεραν αυτοί οι δύο και μιμηθείτε το παράδειγμά τους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments