Αθλητισμός

Τραγωδία Ιταλία: Έπεσε και σκοτώθηκε από μπαλκόνι ο 8χρονος γιος βετεράνου ποδοσφαιριστή

Τραγωδία Ιταλία: Έπεσε και σκοτώθηκε από μπαλκόνι ο 8χρονος γιος βετεράνου ποδοσφαιριστή
Τραγωδία Ιταλία: Διπλό χτύπημα για τον Μικέλε Μπατσίς, παλαίμαχο αμυντικό της Φιορεντίνα. Πρόσφατα έχασε τον θείο του από τον κορωνοϊό και σήμερα σκοτώθηκε ο γιος του, πέφτοντας από μπαλκόνι.

Τραγωδία Ιταλία: Σοκαριστικά είναι τα νέα που έρχονται από την Ιταλία, με τον 8χρονο γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα, Μικέλε Μπατσίς, να χάνει τη ζωή του, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο 8χρονος έπαιζε στο μπαλκόνι του σπιτιού της οικογένειας στο Αρέτσο, στην Τοσκάνη, όταν έχασε την ισορροπία του και, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από τον τρίτο όροφο. Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σαν Ντονάτο», ωστόσο η καρδιά του δεν άντεξε.

Όπως δήλωσε ένας γείτονας του Μπατσίς στην εφημερίδα «Corriere della Sera»: «Ακούσαμε έναν γδούπο από το δρόμο, κοιτάξαμε κάτω και είδαμε το σώμα του παιδιού. Στη συνεχεία ακούσαμε τις κραυγές των γονιών του». Είναι το δεύτερο «χτύπημα» που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο 40χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός, καθώς πριν μερικές ημέρες έχασε και τον θείο του από την πανδημία τουκορωνοϊού.

Εκτός από τη Φιορεντίνα, ο Μπατσίς αγωνίστηκε ακόμη σε Σαρόνο, Τριεστίνα, Αρέτσο, Τζένοα, Αβελίνο, Κρεμονέζε, Μόντσα και Παγκανέζε πριν να αποσυρθεί το 2011. Τώρα, θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή τη διπλή τραγωδία που βιώνει η οικογένειά του.

Δείτε βίντεο από την lagazzettadelmezzogiorno.it

Ο ιός έχει χτυπήσει αλύπητα την Ιταλία

Να τονίσουμε ότι τα θύματα στην Ιταλία από τον κορωνοϊό είναι 31.908. Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών του ιού στη γειτονική χώρα είναι 225.435. Παράλληλα, 125.176 άνθρωποι έχουν ιαθεί.

Χθες, το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 224.760 και είχαν χάσει την ζωή τους 31.763 άνθρωποι, ενώ 122.810 είχαν θεραπευθεί. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, δηλαδή, έχασαν τη ζωή τους στην Ιταλία 145 άνθρωποι και καταγράφηκαν 675 νέα κρούσματα. 2.366 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Την ίδια ώρα, 762 ασθενείς βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας και, συνολικά, 10.311 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 57.278 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός. Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού το τελευταίο εικοσιτετράωρο μειώθηκε σημαντικά με 200 λιγότερα κρούσματα.

Παρουσιάζει μικρή μείωση και ο αριθμός των νεκρών: έχασαν την ζωή τους 8 λιγότεροι άνθρωποι σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα. Όμως, οι ιαθέντες είναι 194 λιγότεροι από χθες. Οι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, για τεσσαρακοστή τρίτη ημέρα, συνεχίζουν να μειώνονται. Παράλληλα, περιορίζεται και ο αριθμός ασθενών που βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments