Ελλάδα

Παραίτηση έκπληξη στο Mega Channel

Παραίτηση έκπληξη στο Mega Channel
Η παραίτηση έγινε δεκτή από τη διοίκηση του καναλιού.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε την παραίτηση του Γιώργου Καπουτζίδη που τάραξε τα νερά της τηλεοπτικής πιάτσας, ενώ τώρα έχουμε άλλη μια παραίτηση από το Mega Channel. Πρόκειται για την μέχρι πρότινος διευθύντρια προγράμματος Ιζαμπέλα Σασλόγλου η οποία παρέδωσε το χαρτί της παραίτησής της στην διοίκηση του καναλιού.

Οι λόγοι της παραίτησης δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ όπως διαρρέεται ήταν προσωπικοί. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχαν μεγάλες διαφωνίες με τον κ. Πέτρο Μπούτο, άλλα πάλι υποστηρίζουν ότι η παραίτηση έγινε σε καλό κλίμα και ότι η κα Σασλόγλου έφυγε με καλό τρόπο, διατηρώντας κάποιες επαφές με την διοίκηση του Mega Channel.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου το Mega εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος αναλαμβάνει ο Πέτρος Μπούτος χωρίς να γίνεται η παραμικρή αναφορά για την Σασλόγλου γεγονός που ενισχύει τις πληροφορίες περί αποχώρησης σε τεταμένο κλίμα.

«Ο Πέτρος Μπούτος με 30 χρόνια δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις στην τηλεόραση αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του καναλιού της Συγγρού.

Υπενθυμίζεται επίσης, ότι η Ιζαμπέλα Σασλόγλου είχε και πάλι υποβάλει παραίτηση από τον τηλεοπτικό σταθμό One τον περασμένο Οκτώβρη λίγες εβδομάδες πριν το σήμα και η ταινιοθήκη του MEGA καταλήξουν μετά από πλειστηριασμό στην Alter Ego.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments