Lifestyle

H Νικόλ διαθέτει τον πιο αισθησιακό λογαριασμό του Instagram

H Νικόλ διαθέτει τον πιο αισθησιακό λογαριασμό του Instagram
Το πανέμορφο μοντέλο έχει έναν λογαριασμό - όνειρο με τις φωτογραφίες της να «γονατίζουν» τον ανδρικό πληθυσμό.

Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του Instagram και όχι άδικα, καθώς έχει ένα βλέμμα που μαγνητίζει, ενώ διαθέτει ένα εντυπωσιακό κορμί που κάνει τους 1,4 εκατομμύρια οπαδούς της να τρέχουν για κρύο ντους κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση.

Ο λόγος για την Nicole Thorne, την μελαχρινή πρασινομάτα καλλονή που έχει φιγουράρει πολλές φορές στο ανδρικό περιοδικό Maxim και έχει γίνει η φαντασίωση πολλών ανδρών σε όλο τον πλανήτη. Η Nicole αυτή την στιγμή είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα στην Αυστραλία και σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει μια καθαρή αξία που αγγίζει τα 80 εκατ. δολάρια.

Το πανέμορφο μοντέλο, όπως θα δείτε και παρακάτω, διαθέτει απίστευτες καμπύλες, τις οποίες φροντίζει να αναδεικνύει μέσα από τις προκλητικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες στα ύψη.

Η Νικόλ ξέρει πως με μια της φωτογραφία θα προκαλέσει αναστάτωση στους χιλιάδες άνδρες θαυμαστές της. Λάτρης των εσωρούχων το πανέμορφο μοντέλο ανεβάζει σε ημερήσια διάταξη στιγμιότυπα από τις εκατοντάδες φωτογραφήσεις της φέρνοντας σε ευχάριστη θέση το κοινό της. Η μελαχρινή… κόλαση διαθέτει το τέλειο κορμί με τις καμπύλες της να αναδεικνύονται ακόμη περισσότερα με τα λιγοστά που συνηθίζει να φοράει. Όσοι την ακολουθούν ξέρουν, όσοι δεν την ακολουθούν χάνουν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments