Ελλάδα

Φυλακές Νιγρίτας: Άγρια συμπλοκή κρατουμένων με τραυματίες

Φυλακές Νιγρίτας: Άγρια συμπλοκή κρατουμένων με τραυματίες
Φυλακές Νιγρίτας: Βγήκαν μαχαίρια στις φυλακές Νιγρίτας σήμερα το απόγευμα. Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες.

Φυλακές Νιγρίτας: Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ κρατουμένων στις φυλακές Νιγρίτας. Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, περισσότερα από τέσσερα άτομα έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών. Ο καβγάς ξεκίνησε μεταξύ περίπου δέκα τροφίμων της πτέρυγας Γ2, όπου βρίσκονται μουσουλμάνοι κρατούμενοι και πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν αυτοσχέδια μαχαίρια.

Δολοφονία κρατούμενου στις φυλακές Λάρισας μετά από συμπλοκή:

Δολοφονία κρατουμένου σημειώθηκε στις φυλακές της Λάρισας μερικές ημέρες νωρίτερα. Θύμα είναι 31χρονος κρατούμενος και δράστης 23χρονος συγκρατούμενός του. Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στις 16:30, την Παρασκευή 15 Μαΐου, ο 23χρονος δράστης, καταδικασμένος σε πολυετή ποινή κάθειρξης για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και υπόδικος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επιτέθηκε με αυτοσχέδιο μαχαίρι και κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον συγκρατούμενό του, καταδικασμένο σε πολυετή ποινή κάθειρξης για ηθική αυτουργία σε εισαγωγή, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Άμεσα κλήθηκε το Ε.Κ.Α.Β., το οποίο έφτασε στη φυλακή και διαπίστωσε το θάνατο του κρατουμένου. Το αυτοσχέδιο μαχαίρι, με το οποίο έγινε η δολοφονία, έχει κατασχεθεί. Σύμφωνα με το Υπουργείο ο δράστης έχει υποπέσει σε σωρεία πειθαρχικών παραπτωμάτων, όπως η άσκηση σωματικής βίας κατά συγκρατουμένου, η απείθεια σε εντολές του σωφρονιστικού προσωπικού, καθώς και η κατοχή κινητού τηλεφώνου και απαγορευμένων ειδών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments