Lifestyle

“Τρέλανε κόσμο” το ντεκολτέ της Μπακοδήμου στο J2US

“Τρέλανε κόσμο” το ντεκολτέ της Μπακοδήμου στο J2US
Η Μαρία Μπακοδήμου τραβάει σε κάθε επεισόδιο του J2US όλα τα βλέμματα πάνω της και όχι άδικα.

Η είδηση θα ήταν “Η Μαρία Μπακοδήμου δεν τράβηξε τα βλέμματα πάνω της” αφού σε κάθε επεισόδια του J2US η γνωστή παρουσιάστρια έχει βρει τον τρόπο να συζητιέται ίσως και περισσότερο από τους παίχτες του συγκεκριμένου διαγωνισμού τραγουδιών. Το ξέρει και η ίδια και όπως φαίνεται το απολαμβάνει. Έτσι σε κάθε νέα της εμφάνιση στην κριτική επιτροπή του παιχνιδιού φροντίζει να προμοτάρει με τα ρούχα που επιλέγει η ίδια αλλά και οι στυλίστες της το πλούσιο μπούστο της.

Φορέματα στενά με βαθύ ντεκολτέ και τα βλέμματα καρφωμένα στην μικρή οθόνη κάθε φορά που ο σκηνοθέτης κάνει κοντινό πλάνο στην Μαρία Μπακοδήμου. Χαρακτηριστικό είναι, πως το μουσικό show με τον Νίκο Κοκλώνη σχολιάζεται αρκετά από τους χρήστες του twitter. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο αυτό που έκανε εντύπωση περισσότερο, ήταν η λαμπερή εμφάνιση και το “μπούστο” της Μαρίας Μπακοδήμου.

Άλλωστε η Μαρία Μπακοδήμου διαθέτει ένα από τα πιο αβυσσαλέα ντεκολτέ και δεν το κρύβει. Γνωρίζει ότι προκαλεί τα βλέμματα αλλά και συζητήσεις για το στήθος της για το οποίο καμαρώνει. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πλούσιο μπούστο και τα σχόλια που δέχεται για αυτό και η ίδια απάντησε ότι δεν ντρέπεται για τα σχόλια που έχουν να κάνουν με τη σέξυ εμφάνισή της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments