Ελλάδα

Απίθανο σκηνικό με Μπέο σε συνέντευξη Τύπου – Το πέταξε στον τοίχο

Απίθανο σκηνικό με Μπέο σε συνέντευξη Τύπου – Το πέταξε στον τοίχο
Κανείς δεν περίμενε την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου.

Είναι αλήθεια πως ο κ. Αχιλλέας Μπέος είναι ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας. Ενίοτε εκρηκτικός που δεν συνειδητοποιεί τι λέει ή τι κάνει. Όπως έγινε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου. Ο Δήμαρχος Βόλου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε Μέσα Ενημέρωσης, αλλά η συνέντευξη η οποία ήταν για κάποια έργα της περιοχής, αλλά σημαδεύτηκε από κάποια απρόοπτα. Όπως όταν ο δήμαρχος φανερά εκνευρισμένος πέταξε στον τοίχο το κινητόι τηλέφωνο που χτυπούσε.

Κάποιος, σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να μιλήσει με τον κ. Μπέο, αλλά εκείνος αδυνατούσε να απαντήσει λόγω του ότι έδινε απαντήσεις για κάποια αρδευτικά έργα. Ο ήχος από το κινητό δεν σταματούσε, αφού εκείνος που καλούσε ήταν αρκετά επίμονος. Ο κ. Μπέος χάνοντας την ψυχραιμία του και ζητώντας από έναν συνεργάτη του που βρισκόταν δίπλα του να του δώσει το κινητό που χτυπούσε το άρπαξε και το πέταξε δίχως σκέψη στον τοίχο, συνεχίζοντας την συνέντευξη Τύπου.

Φυσικά δεν μονάχα το συγκεκριμένο απρόοπτο που σημάδεψε την συνέντευξη Τύπου. Ο κ. Μπέος αναφέρθηκε στην κίνηση των Σταγιατών Πηλίου όπου με δημοψήφισμα αποφάσισαν να διαχειρίζονται μόνοι τους την υδροδότηση του χωριού τους, ενώ επιτέθηκε στον τραγουδοποιό Αλκίνοο Ιωαννίδη ο οποίος είχε στηρίξει δημόσια τον αγώνα τους.

Στις δηλώσεις του ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι οι Σταγιάτες, που παλέυουν και εναντιώνονται στην ιδιωτικοποίηση του νερού τους, αλλά και στη χλωρίωση της πηγής τους, την Κρύα Βρύση, “δεν έχουν πληρώσει ποτέ για το νερό”, ενώ ακόμα δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έκαναν κατάληψη στο κοινοτικό κτίριο που ανήκει στους πολίτες και στο Δήμο, έχουν καταστρέψει τουλάχιστον 15 με 20 φορες τους χλωριωτές. Λειτουργούν αυθαίρετα τελείως”.

Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου απέναντι σε αυτούς που όπως λέει “λειτουργούν αυθαίρετα και δεν τους ελέγχει κανένας”. Όσον αφορά τον κ. Ιωαννίδη ο κ. Μπέος ανέφερε: “Τι τραγουδάει δεν ξέρουμε. Και είναι μια αρνητική νότα στην όμορφη περιοχή μας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments