Οικονομία

Άδωνις Γεωργιάδης άρση μέτρων: Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες

Άδωνις Γεωργιάδης άρση μέτρων: Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες
Άδωνις Γεωργιάδης άρση μέτρων: "Μπορεί να τους δώσουμε και την επιλογή να μην ανοίξουν" ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός Ανάπττυξης για τους καταστηματάρχες, ενώ μίλησε για τις παραλίες τα γυμναστήρια, την εστίαση.

Άδωνις Γεωργιάδης άρση μέτρων: Εν μέσω της τρίτης φάσης της άρσης των περιοριστικών μέτρων που διανύουμε, ο υπουργός Ανάπττυξης και Επενδύσεων μίλησε για την επιστροφή στη νέα καθημερινότητα σχολιάζοντας τα μέτρα στην εστίαση και την επέκταση των τραπεζοκαθισμάτων. Έτσι ο κ. Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα επέκτασης, να διατηρήσουν κλειστές τις επιχειρήσεις τους. «Μπορεί να τους δώσουμε και την επιλογή να μην ανοίξουν. Να εξακολουθήσουν δηλαδή να έχουν το -40% και τους εργαζόμενούς τους σε αναστολή, προκειμένου να πάρουν τα 800 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ανέφερε ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την εστίαση δεν είναι εφαρμόσιμα. «Για αυτά τα καταστήματα θα υπάρξει πρόβλεψη» σημείωσε μεταξύ άλλων. «Είναι πιο ελαστικά από τις αρχικές προτάσεις των ειδικών» δήλωσε τόσο για την εστίαση, όσο και για τα αυστηρά μέτρα στις παραλίες χωρίς μουσική και αλκοόλ.

Ακόμη, όσον αφορά τις παραλίες, ο κ Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά. Συγκεκριμένα είπε: «Σύντομα τα μέτρα θα γίνουν πιο ελαστικά στις παραλίες. Εμείς προσπαθούμε να συνδυάσουμε τις απόψεις των ειδικών και τις ανάγκες των επιχειρήσεων». Tέλος, αναφορικά με τα γυμναστήρια, είπε ότι δέχεται συνεχώς αιτήματα για το άνοιγμά τους, ωστόσο λόγω των συνθηκών που επικρατούν σε αυτά κατά τη διάρκεια της προπόνησης των πελατών, προσδιορίζεται να ανοίξουν προς το τέλος Ιουνίου.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για το πώς θα γίνει το άνοιγμα της εστίασης καθώς και για το άνοιγμα το παραλιών – Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments