Video

Masterchef 2020: Συνεχίζεται το “θάψιμο” μεταξύ των παικτών

Masterchef 2020: Συνεχίζεται το “θάψιμο” μεταξύ των παικτών
Masterchef 2020: Η Μαριάννα στόλισε με πολλά κοσμητικά επίθετα τον Δημήτρη, δείχνοντας ότι φέτος η ίντριγκα φτάνει και περισσεύει στον διαγωνισμό.

Masterchef 2020: Είναι κάτι που έχει φανεί από την πρώτη στιγμή. Οι ίντριγκες στο φετινό MasterChef είναι πολλές. Η Μαριάννα είναι ανάμεσα στις παίκτριες που έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Ειδικότερα από τη στιγμή που επέστρεψε στο παιχνίδι έχει βρεθεί στο επίκεντρο για αυτά που φτιάχνει και όχι αυτά που μαγειρεύει. Αφού η Κατερίνα αποχώρησε έψαχνε τον επόμενο στόχο της. Αυτός δεν είναι άλλος από την Δημήτρη Μπέλο.

«Είναι “….”. Αυτός ο χαρακτηρισμός που έδωσα, και συγγνώμη για την έκφραση, είναι για τον Δημήτρη τον Μπέλλο. Την ημέρα που είχα πάει να διαγωνιστώ προς αποχώρηση, μου φώναζε το πρωί, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Προσπάθησε προφανώς να με ρίξει, αλλά εγώ σιγά μην πέσω από αυτόν τον βλάκα. Ο Μπέλλος γενικά εξαρτάται από άλλους και αυτό είναι πάρα πολύ αρνητικό, είναι 30 τόσο χρονών γαϊδούρι, δεν γίνεται να εξαρτάσαι από ένα 20χρονο, το οποίο είναι και τέρμα ανώριμο και δεν λέω ότι εγώ είμαι ώριμη. Η συμπεριφορά της είναι τραγική. Αυτός, όμως, που μπορεί να φτάσει στον τελικό τα έχει βάλει όλα στην άκρη, πάει κατά διαόλου τον τελευταίο καιρό.

Σε κάθε δοκιμασία έχει δύο συνταγές, μία για εκείνη και μία για εκείνον. Ο Μπέλλος μου έχει πει προσωπικά τι θα ψηφίσει, θα ψηφίσει τη Μάρλεν γιατί “έτσι γουστάρω και θα φύγετε όλοι όσοι μπήκατε”. Ο Μπέλλος όταν θα βγει και θα δει πόσο ηλίθιος είναι και ότι τα μπράτσα και οι κοιλιακοί δεν κάνουν τον άντρα ούτε τον άνθρωπο, αλλά ο εγκέφαλός του που τον έχει πολύ μικρό, θα ξυπνήσει κάποια στιγμή εκτός κι αν μείνει έτσι πάντα, μόνο να ξέρει να μαγειρεύει καλά και τίποτα άλλο. Αυτό δεν ξέρω πού θα τον πάει», είπε η Μαριάννα Πουλμεντή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments