Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [19/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [19/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [19/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη [19/05/20].

Κριός

Εξετάστε το ενδεχόμενο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να συζητήσετε με κάποιον/α πιθανό/ή ερωτικό/ή σύντροφο. Είναι αλήθεια ότι η ζωή σας είναι πολύ γεμάτη, αλλά καλό θα ήταν να κάνετε λίγο χώρο για αυτή την προοπτική. Πιστέψτε μας. Θα αξίζει τον κόπο.

Ταύρος

Οι αντικρουόμενες ουράνιες επιρροές της σημερινής μέρας παίζουν με τα συναισθήματά σας. Έχετε κουραστεί να βρίσκεται η καρδιά σας πάντα στη μέση μιας διελκυστίνδας. Αποφασίστε να παραδώσετε τα όπλα και να κηρύξετε εκεχειρία. Χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας. Πάρτε τον.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε απομακρυσμένοι και αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο; Ήρθε η ώρα να αφοσιωθείτε στην κοινωνική σας επάνοδο. Καλέστε παλιούς φίλους, κάντε σχέδια για κάτι που μπορείτε να κάνετε μαζί, ακόμα κι αν είναι μέσω διαδικτύου. Αυτό θα σας βοηθήσει να ξαναμπείτε και στο ερωτικό παιχνίδι.

zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Καρκίνος

Δεν είστε σίγουροι για το τι εντύπωση έχετε δώσει στον/στην ξέρετε-εσείς-ποιον/α. Και μάλιστα ακριβώς τη στιγμή που ελπίζατε ότι η κατάσταση ανάμεσά σας θα έπαιρνε πιο ρομαντική τροπή.  Μην ανησυχείτε! Ξέρει πόσο αξίζετε. Μην αγχώνεστε για το ότι πρέπει να δείχνετε χαλαροί. Είστε διαχρονικοί.

Λέων

Αυτή η κρίση στην ερωτική σας ζωή δεν είναι πραγματικά κρίση. Είναι περισσότερο μια ευκαιρία. Εάν περνάτε μια περίοδο ξηρασίας, αφιερώστε χρόνο για να εξερευνήσετε κάτι υπέροχο, κάτι που δεν προλαβαίνατε να κάνετε μέχρι τώρα.

Παρθένος

Η αγάπη παίρνει πολλές μορφές. Κάποιοι άνθρωποι αγαπούν έναν σκοπό. Άλλοι λατρεύουν τη δουλειά τους. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: Όσο περισσότερο αγαπάτε, τόσο πιο εύκολο γίνεται. Επεκτείνετε τον ορισμό σας για το τι είναι αγάπη και τους τρόπους που αγαπάτε.

Ζυγός

Για να πλησιάσετε ένα ασυνήθιστο άτομο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ασυνήθιστη στρατηγική. Η συνηθισμένη σας τακτική δεν θα αποδώσει με αυτό το άτομο. Πάρτε το χρόνο σας ώστε να σκεφτείτε τον καλύτερο τρόπο για να το προσεγγίσετε. Κάντε αργές κινήσεις διαφορετικά μπορεί να το τρομάξετε.

Σκορπιός

Είστε τόσο λογικοί και δίκαιοι στις καθημερινές σας συναναστροφές, που αυτό το άτομο πιστεύει ότι σας είναι αδιάφορο. Κάτι που απέχει πολύ από την αλήθεια. Μάθετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

Τοξότης

Φαίνεται τέλειος/α και λέει πάντα το σωστό πράγμα. Δεν είναι λογικό που εσείς οι δύο έχετε μια μαγική, σχεδόν καρμική σύνδεση; Για μισό λεπτό. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά πριν βουτήξετε στα βαθιά. zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

Αιγόκερως

Όταν σκέφτεστε ένα συγκεκριμένο άτομο, αισθάνεστε ότι τα πόδια σας δεν πατάνε στη γη. Καλό θα ήταν, όμως, να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την επαφή σας με τον κόσμο γύρω σας. Όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Σταματήστε να κρύβετε τον ερωτισμό σας. Στην πραγματικότητα θα πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε λίγο αλατοπίπερο στην ερωτική σας ζωή, φλερτάροντας με έναν ασυνήθιστο τρόπο. Το μοναδικό σας στυλ θα σας κατευθύνει σωστά. Απελευθερωθείτε!

Ιχθύες

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να είστε πάντα δίπλα στους άλλους. Αλλά δεν μπορείτε με τίποτα να σκεφτείτε ότι θα εξαρτάστε από αυτούς. Μήπως αυτή η στάση σας εμποδίζει τελικά να συνδεθείτε πραγματικά με κάποιον;

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments