Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [20/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [20/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [20/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη [20/05/20].

Κριός

Τα όνειρα δεν μιλούν μια ξεκάθαρη γλώσσα, αλλά αν αφιερώσετε χρόνο θα ανακαλύψετε πολλές πλούσιες πληροφορίες. Σας στέλνουν κάποια σημάδια σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε στην ερωτική σας ζωή.

Ταύρος

Ποιος κρύβεται πίσω από τη δημιουργία μη ρεαλιστικών προσδοκιών και χρονοδιαγραμμάτων στην ερωτική σας ζωή; Θυμάστε εκείνο το ρητό που λέει ότι δεν μπορείτε να βιάσετε τον έρωτα; Υπενθυμίστε το στον εαυτό σας αρκετές φορές σήμερα.

Δίδυμοι

Με το να κατηγορείτε τον εαυτό σας για το ερωτικό σας παρελθόν, δεν θα καταφέρετε τίποτα πέρα από το να πληγωθείτε. Δεν θα λύσετε κανένα από τα τρέχοντα προβλήματα. Αντ’ αυτού, συγχωρήστε τον εαυτό σας για τις επιλογές σας και ορκιστείτε ότι θα πάρετε ένα μάθημα από αυτές.

zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Καρκίνος

Ένας φίλος σας λέει ότι είναι καιρός να συμβιβαστείτε αν θέλετε να βρείτε την αληθινή αγάπη. Εσείς καταλαβαίνετε ότι πρέπει να μειώσετε τις απαιτήσεις σας. Στην πραγματικότητα, δεν ισχύει κανένα από τα δύο. Αυτό που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε το μυαλό και την καρδιά σας σε όλες τις πιθανότητες.

Λέων

Το να κλέβετε καρδιές είναι κάτι πολύ συνηθισμένο για εσάς. Γοητεύετε τους άλλους απλά αναπνέοντας. Ωστόσο, έχετε μεγαλύτερο μερίδιο στο χάρισμά σας. Βεβαιωθείτε ότι θα το χρησιμοποιήσετε με σύνεση.

Παρθένος

Σε ό,τι αφορά μια ερωτική προοπτική, είναι καλύτερα να παίρνετε τις προφυλάξεις σας παρά να το μετανιώσετε αργότερα. Ελέγξτε δυο φορές τα γραπτά μηνύματα που ανταλλάσσετε με αυτό το άτομο και βεβαιωθείτε ότι πραγματικά καταλαβαίνει όσα του λέτε. Κάποια πράγματα μπορούν εύκολα να παρερμηνευτούν.

Ζυγός

Μήπως μιμείστε τη σχέση των γονιών σας και την επίδρασή της σε εσάς χωρίς να το καταλαβαίνετε; Ήρθε η ώρα να ξαναρίξετε μια ματιά στα μοτίβα συμπεριφοράς από την παιδική σας ηλικία μέχρι τις τωρινές ερωτικές σας σχέσεις. Σπάστε τον κύκλο.

Σκορπιός

Η αγάπη είναι παντού, αρκεί να μπορείτε να τη δείτε. Μπορεί να έχετε ή όχι μια ερωτική προοπτική στη ζωή σας. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι περιβάλλεστε από αγάπη. Οι φίλοι, η οικογένεια, οι φίλοι σας – όλοι σας λατρεύουν.

Τοξότης

Πώς πάει αυτό το τραγουδάκι; «Είσαι ή δεν είσαι το μωρό μου»; Κάποιο άτομο στη ζωή σας είναι εξαιρετικά καλό στο φλερτ αλλά όχι τόσο καλό σε ό,τι έπεται. Εάν βρίσκετε αυτή την κατάσταση περισσότερο ενοχλητική από όσο διασκεδαστική, ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω. zodia-love-erotas-zevgari3-1200x822

Αιγόκερως

Μήπως αναρωτιέστε συνεχώς “γιατί συμβαίνει αυτό πάντα σε μένα;” Μάλλον κάνετε τη λάθος ερώτηση. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας για την ερωτική σας ζωή.

Υδροχόος

Συμφωνήσατε να μιλήσετε ξανά σε αυτό το άτομο πριν μάθετε όσα ξέρετε τώρα. Ίσως θα πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά αυτή την κατάσταση. Ίσως έχετε κάνει λάθος σε αυτή την περίπτωση. Πρέπει να πάρετε μερικές δύσκολες αποφάσεις.

Ιχθύες

Σας αρέσει πραγματικά αυτό το άτομο, αλλά ανησυχείτε. Δεν θα έπρεπε οι σχέσεις να είναι πιο περίπλοκες και πιο δραματικές; Μάλλον όχι. Οι περισσότερες δραματικές σχέσεις δεν είναι και πολύ υγιείς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments