Nέα της αγοράς

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) χαιρετίζει τα νέα «υγειονομικά πρωτόκολλα» και το ειδικό σήμα Health First

H TÜV HELLAS (TÜV NORD) χαιρετίζει τα νέα «υγειονομικά πρωτόκολλα» και το ειδικό σήμα Health First
H TÜV HELLAS (TÜV NORD) χαιρετίζει τα νέα «υγειονομικά πρωτόκολλα» τα οποία αποτελούν νομοθετικά κατοχυρωμένες κατευθυντήριες οδηγίες, ανακοινώνοντας την πρόθεση της να παρέχει την υπηρεσία για το ειδικό σήμα Health First.

Τα νέα «υγειονομικά πρωτόκολλα» τα οποία ανακοινώθηκαν την Τετάρτη, 20 Μαΐου, είναι εξόχως θετικά στην προσπάθεια στήριξης της τουριστικής βιομηχανίας στη χώρα.  Ο Φορέας βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων που επιδιώκουν να εξασφαλίσουν το μέγιστο βαθμό επιχειρησιακής ετοιμότητας στα νέα δεδομένα.

Η υπηρεσία για το ειδικό σήμα Health First όπως αυτή ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Τουρισμού θα δίνει τη δυνατότητα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να αξιολογήσουν το επίπεδο παροχής ασφάλειας για την πρόληψη μετάδοσης μεταδοτικών ασθενειών. Αναγνωρίζοντας ότι η επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας με την παράλληλη λήψη αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων για τη μετάδοση COVID-19 είναι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη πρόκληση, ο Φορέας θα είναι σε θέση να διαθέσει:

  • Την υπηρεσία για το ειδικό σήμα Health First,
  • Επίκαιρα εκπαιδευτικά σεμινάρια, εξ αποστάσεως και δια ζώσης, τα οποία διεξάγονται από Επικεφαλής Εισηγητές με μακροχρόνια εμπειρία στην τουριστική βιομηχανία.

Λίγα λόγια για την TÜV HELLAS (TÜV NORD):

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι Οργανισμός Επιθεώρησης, Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης, μέλος του Γερμανικού Ομίλου TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification) σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Μέχρι σήμερα έχει πιστοποιήσει περισσότερα από 10.000 Συστήματα Ποιότητας και παρέχει πιστοποιητικά με διεθνή αναγνώριση που αποτελούν διαβατήριο εγκυρότητας στις διεθνείς αγορές.

Στον τομέα των Επιθεωρήσεων συμμετέχει και καθορίζει αποφασιστικά το παρόν και μέλλον της Ποιότητας των Τεχνικών Έργων, έχοντας αναλάβει την επιθεώρηση και πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων υποδομής της χώρας μας. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διαθέτει γραφεία στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο Κρήτης και στα Ιωάννινα, θυγατρικές εταιρείες στην Κύπρο και στην Αίγυπτο και παγκόσμια παρουσία μέσω της πιστοποίησης και επιθεώρησης έργων ανά την υφήλιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments