Αθλητισμός

Ολυμπιακός Α2: Κανένα ενδιαφέρον για άνοδο από τους Πειραιώτες

Ολυμπιακός Α2: Κανένα ενδιαφέρον για άνοδο από τους Πειραιώτες
Ολυμπιακός Α2: Σταθερός στις αποφάσεις του παραμένει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν ασχολείται με το θέμα της ανόδου στην Α1 κατηγορία.

Ολυμπιακός Α2: Στα παρκέ της Α2 θα δούμε όπως φαίνεται και του χρόνου τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται καν με τον ΕΣΑΚΕ και τις αποφάσεις του ενώ συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως θα ψαχτούν για την μεγάλη κατηγορία μόνο όταν πραγματοποιηθούν τα αιτήματά τους. Τι συμβαίνει όμως με τις ομάδες που θα ανέβουν φέτος στην Basket League;

Σύμφωνα με την απόφαση φέτος θα ανέβουν από την Α2 στην Α1 μόνο δυο ομάδες. Αυτές θα είναι ο Χαρίλαος Τρικούπης και ο Διαγόρας Δρυοπιδέων. Μάλιστα οι θέσεις τους δεν αντικαθίστανται.

Αν δηλαδή, οι δύο συγκεκριμένες ομάδες δεν πληρούν τα κριτήρια που θα θεσπίσει o ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα, τότε δεν θα ανέβουν στην Basket League, αλλά την θέση τους δεν θα πάρει κάποια άλλη ομάδα ή ομάδες από την Α2. Αν δεν ανέβουν αυτοί οι δυο, το νέο πρωτάθλημα της Basket League θα διεξαχθεί με 14 ομάδες, αυτές που ήταν δηλαδή και φέτος στην κατηγορία και όχι με 16.

Σημειώνεται, πως το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε να μην πέσει κανείς.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, τα παραπάνω σημαίνουν πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν μπορούν οριστικά να επιστρέψουν στα “μεγάλα σαλόνια” τη νέα σεζόν. Η μόνη λύση είναι να αποκτήσει ΑΦΜ ομάδας που παίζει στην Basket League και έτσι να ανέβει. Οι Πειραιώτες όμως, σύμφωνα με το Sportime, ούτε πτοήθηκαν, ούτε μπήκαν καν στον κόπο να ασχοληθούν με το θέμα. Η ομάδα είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι δεν έχει αλλάξει στάση και δεν θέλει να γυρίσει πίσω στην μεγάλη κατηγορία.

Αυτό γιατί ακόμα δεν έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα της. Αρνείται να ανέβει αν δεν γίνουν αλλαγές σε ΕΟΚ και διαιτησία. Η ομάδα άλλωστε, επέλεξε μόνη της να πέσει στην Α2, επειδή ζήτησε να αλλάξουν όλα σε Ομοσπονδία και Διαιτησία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Καμιά αλλαγή δεν υπήρξε το διάστημα αυτό και έτσι οι Πειραιώτες δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω. Προτιμούν να συνεχίζουν να παίζουν στην Α2 παρά να υποχωρήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments