Ελλάδα

34χρονη βιτριόλι: «Έχω αρχίσει και λυγίζω» λέει ο αδελφός της Ιωάννας

34χρονη βιτριόλι: «Έχω αρχίσει και λυγίζω» λέει ο αδελφός της Ιωάννας
34χρονη βιτριόλι: Η επίθεση στην Καλλιθέα με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα έχει σοκάρει τους πάντες, μα πιο πολύ τους δικούς της ανθρώπους.

34χρονη βιτριόλι: Οι συγγενείς και οι φίλοι της Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα είναι σοκαρισμένοι και προσπαθούν να είναι κοντά στην 34χρονη που σήμερα χειρουργήθηκε. Αναμένεται να κάνει και άλλα χειρουργεία έτσι ώστε να αποκατασταθούν -όσο είναι δυνατόν- οι ζημιές που επέφερε η επίθεση με το καυστικό υγρό.

«Δεν μπορώ αυτή την κατάσταση», δηλώνει συγκλονισμένος ο αδελφός της 34χρονης που δέχθηκε τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι. Σοκαρισμένος είναι, προφανώς, και ο πατέρας της. «Σταθερή, σταθερή είναι η κατάσταση…», λέει ο αδελφός της άτυχης γυναίκας και προσθέτει «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο». Όπως είπε στο Star η γυναίκα δεν έχει θυμηθεί κάτι παραπάνω. «Έχω δώσει την κατάθεσή μου και τώρα πάω να μπω μέσα να την δω λίγο. Έχω αρχίσει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτή την κατάσταση», εξήγησε ο αδελφός της Ιωάννας.

Ο πατέρας της 34χρονης είπε: «Κάπως βλέπει λίγο θολά. Φαντάσου τι σόι κάψιμο έχει κάνει…Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Η δουλειά ήταν να μην γίνει καθόλου. Ήταν ένα αστραπιαίο πράγμα, κλάσματα δευτερολέπτων. Κάνει κουράγιο, αλλά τι κουράγιο να κάνει».

Η Ιωάννα απολάμβανε τη ζωή της

Από όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η Ιωάννα είναι μια κοπέλα που συνήθιζε να βγαίνει με τους φίλους της, να κάνει ταξίδια, να δοκιμάζει πράγματα και να ασχολείται με τη δουλειά της. Τώρα, θα χρειαστεί να δώσει μάχη να επανέλθει και σίγουρα θα χρειαστεί τη βοήθεια ειδικών αφού το καυστικό υγρό θα αφήσει τα ίχνη του πάνω της…

Σήμερα έγινε το πρώτο χειρουργείο

Η 34χρονη Ιωάννα υποβλήθηκε σε τρίωρο χειρουργείο, ένα από τα πολλά που θα χρειαστεί να κάνει, μετά τη φρικιαστική επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της την Τετάρτη 20 Μαΐου. Η 34χρονη νοσηλεύεται στο τμήμα εγκαυμάτων στο Θριάσιο νοσοκομείο και σήμερα Παρασκευή μπήκε στο χειρουργείο για να της αφαιρέσουν το καμένο δέρμα στο πρόσωπο και να της τοποθετήσουν τεχνητό, για να μπει στη συνέχεια δέρμα από την ίδια.

Δείτε ρεπορτάζ του Star για την επίθεση στην Καλλιθέα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments