Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: «Είναι παντού καμένη, έχει πολλά τραύματα» λέει ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας

Επίθεση βιτριόλι: «Είναι παντού καμένη, έχει πολλά τραύματα» λέει ο δικηγόρος της 34χρονης Ιωάννας
Επίθεση βιτριόλι: Σε άσχημη κατάσταση είναι η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, όπως δηλώνει ο δικηγόρος της,

Επίθεση βιτριόλι: Σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση είναι η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα. «Το πρόσωπό της είναι όλο καμένο», είπε ο δικηγόρος της 34χρονης. Όπως δήλωσε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της 34χρονης «έχει καεί όλο το πρόσωπό της. Μίλησα με έναν καθηγητή, χημικό, και μου είπε ότι η ποσότητα της ουσίας που της έριξε ήταν μεγάλη και μπορεί να δείχνει ότι δεν είχε πρόθεση μόνο να της προκαλέσει βλάβη, αλλά και να τη σκοτώσει».

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα»

«Με κοίταξε για δευτερόλεπτα στα μάτια μια μαυροφορεμένη γυναίκα, που εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά μου, ενώ ετοιμαζόμουν να μπω στο ασανσέρ και αμέσως μετά μου πέταξε καυστικό υγρό. Προσπαθώ να θυμηθώ εάν την γνώριζα από κάπου. Φορούσε χειρουργική μάσκα και ήταν καλυμμένα έτσι τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μου έκανε κακό», ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στην ολιγόλεπτη συνομιλία της, με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας που διερευνούν την υπόθεση.

Η 34χρονη, που διακομίστηκε χθες από την ιδιωτική κλινική στο Νέο Φάληρο, όπου νοσηλευόταν, στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου Νοσοκομείου, παραμένει σε σοβαρή κατάσταση. Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε την επίθεση, ενώ πήγαινε στην εταιρεία που εργάζεται στη λεωφόρο Θησέως, στο ύψος της Αγίας Ελεούσας.

Ακόμα ένα βίντεο από την επίθεση

Στο νέο οπτικό υλικό που εξασφάλισε το protothema.gr φαίνεται καθαρά η είσοδος της γυναίκας στην πολυκατοικία. Έπειτα από ένα λεπτό και 15 δευτερόλεπτα, χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο συνέβη το περιστατικό, η άτυχη κοπέλα φαίνεται να τρέχει πανικόβλητη για το φαρμακείο, βγαίνοντας μάλιστα στον δρόμο, χωρίς να κοιτάξει καν αν υπήρχε κάποιο διερχόμενο όχημα.

Νωρίτερα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα άλλο βίντεο από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η άτυχη 34χρονη στην Καλλιθέα. Το εν λόγω οπτικό υλικό φαίνεται μάλιστα να ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς δείχνει αρχικά την 34χρονη να απομακρύνεται από την πολυκατοικία, ωστόσο, φαίνονται και άλλα δύο πρόσωπα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, πρόκειται για δύο μαυροφορεμένες γυναίκες, ενώ μέχρι στιγμής ήταν γνωστό, και από την περιγραφή της 34χρονης, ότι δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι ήταν μία γυναίκα που φορούσε μαύρα ρούχα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, το θύμα της επίθεσης μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε το πρόσωπο κάποιας γνωστής της. Επίσης, τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιος θα είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της, ώστε να κάνει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments