Ελλάδα

Μόρια: Αφγανή μαχαίρωσε και σκότωσε ομοεθνή της

Μόρια: Αφγανή μαχαίρωσε και σκότωσε ομοεθνή της
Μόρια: Μια 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε και σκότωσε συνομήλικη ομοεθνή της στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Μόρια: Φονικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) της Μόριας, όταν 23χρονη Αφγανή μαχαίρωσε στο λαιμό και σκότωσε μια συνομήλικη ομοεθνή της. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο καυγάς ακολούθησε μια διαμάχη μεταξύ των παιδιών των δυο γυναικών.

Χαρακτηριστικό της αγριότητας της σύγκρουσης, ήταν ότι η γυναίκα – θύμα μεταφέρθηκε στο ιατρείο του ΕΟΔΥ στον καταυλισμό σφαγμένη και ήδη νεκρή. Η δράστιδα αναζητείται, αφού εγκατέλειψε το σημείο της σύγκρουσης και έφυγε προς τα γύρω βουνά.

Ίδιο περιστατικό είχε συμβεί και στις αρχές Απριλίου:

Λίγο έξω από τη βόρεια πύλη του Κέντρου υποδοχής και Ταυτοποίησης, σε έναν ελαιώνα στη λεγόμενη «ζούγκλα» της Μόριας, υπενθυμίζεται πως στις αρχές Απριλίου σημειώθηκε ακόμη ένα αιματηρό περιστατικό. Ένας 16χρονος Αφγανός μαχαιρώθηκε από 20χρονο ομοεθνή του. Ο θάνατος του 16χρονου διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου και διακομίστηκε.

Ήταν μέλος εξαμελούς οικογένειας Αφγανών που διαμένουν σε μια καλύβα έξω από τον κυρίως καταυλισμό του ΚΥΤ. Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές στις πτέρυγες των ανηλίκων. Κατά τη διάρκειά τους τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα – ανάμεσά τους ανήλικοι αιτούντες άσυλο – οι οποίοι διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο. Όπως διαπιστώθηκε δύο από αυτούς ήταν σοβαρά τραυματισμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments