Πως Να

Πως να καθαρίσετε τα λευκά αθλητικά σας

Πως να καθαρίσετε τα λευκά αθλητικά σας
Τα λευκά sneakers, έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, είναι υπέροχα και συνδυάζονται πανεύκολα με όλα τα ρούχα. Ωστόσο έχουν ένα κακό, λερώνονται πολύ εύκολα. Για αυτό το λόγο σας έχουμε τις λύσεις να διατηρήσετε τα αθλητικά σας λευκά σαν καινούρια.

Τα λευκά αθλητικά αποτελούν το νούμερο ένα must της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Αποτελούν μια ασφαλή στιλιστική επιλογή, είναι ξεκούραστα, αλλά προπάντων συνδυάζονται με τα πάντα, τόσο με καθημερινό look, όσο και με πιο επίσημη εμφάνιση. Ωστόσο, όσο αν και η πλειοψηφία των γυναικών λατρεύει τα άσπρα sneakers, αφού χαρίζουν άνεση και στιλ, τόσο τις “βασανίζει” το γεγονός το πως να διατηρήσουν λευκά και λαμπερά. Εμείς λοιπόν σας έχουμε τη λύση του πως να διατηρήσετε τα άσπρα σας αθλητικά πεντακάθαρα σαν καινούρια.

Λευκό ξύδι

Χρησιμοποιήστε ξύδι για να καθαρίσεις τους λεκέδες από τα άσπρα αθλητικά σας. Το λευκό ξύδι είναι ένα μαγικό καθαριστικό. Ρίξτε λίγη ποσότητα σε ένα πανί ή μια πετσέτα και στη συνέχεια τρίψε απαλά τα φθαρμένα λευκά παπούτσια.

Ποτέ στο πλυντήριο!

Αποφύγετε να βάζετε τα sneakers σας στο πλυντήριο, ακόμα και σε ευαίσθητο πρόγραμμα- είναι πολύ σκληρό γι΄’ αυτά, ωστόσο προτιμήστε ένα προσεκτικό καθάρισμα στο χέρι με ένα δραστικό καθαριστικό καθώς και με ένα καθαρό βρεγμένο πανί

Καθάρισε τους λεκέδες στα δύσκολα σημεία με μια βούρτσα για τα παπούτσια  ή μια οδοντόβουρτσα 

Μια βούρτσα για τα παπούτσια σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια. Ωστόσο σε περίπτωση που δεν διαθέτετε την εν λόγω βούρτσα, ψυχραιμία! Λύση υπάρχει, και φυσικά αυτή της οδοντόβουρτσας. Χρησιμοποιήστε μια παλιά οδοντόβουρτσα, ζεστό νερό και σαπούνι για να καθαρίσετε τις δύσκολες περιοχές των παπουτσιών. Απομάκρυνε τυχόν βρωμιά από την εξωτερική και την ενδιάμεση σόλα, καθώς και από το επάνω μέρος με μια μαλακή, στεγνή βούρτσα παπουτσιών. Παρόλα αυτά μην ξεχάσετε ένα βασικό βήμα, το φυσικό στέγνωμα. Αφήστε δηλαδή τα παπούτσια σας να στεγνώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

 “Ναι” στη χλωρίνη αλλά σε μικρές ποσότητες!

Η χλωρίνη είναι γνωστό καθαριστικό προϊόν που δρά ενάντια σε κάθε είδους βρωμιά. Ωστόσο, η χλωρίνη θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί να και στα λευκά παπούτσια σας,αρκεί να μην ξεχάσετε να την αραιώσετε με αρκετό νερό. Μια ενδεικτική αναλογία που προτείνεται συνήθως είναι 1 προς 5- πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική για να μην κιτρινίσουν. Μην ξεχάσετε να τα ξεπλύνετε με ζεστό νερό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments