Διεθνή

Αεροπορικό δυστύχημα Πακιστάν: Η καλλονή σταρ της μόδας, Ζάρα Αμπίντ, μεταξύ των νεκρών

Αεροπορικό δυστύχημα Πακιστάν: Η καλλονή σταρ της μόδας, Ζάρα Αμπίντ, μεταξύ των νεκρών
Αεροπορικό δυστύχημα Πακιστάν: Η Ζάρα Αμπίντ, σταρ της μόδας, είναι ανάμεσα στους νεκρούς της αεροπορικής τραγωδίας.

Αεροπορικό δυστύχημα Πακιστάν: Θρήνος στο Πακιστάν από την μοιραία πτώση του αεροσκάφους των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών και το θάνατο των 107 επιβαινόντων της μοιραία πτήσης PK8303. Μεταξύ των νεκρών είναι και το μοντέλο και Ζάρα Αμπίντ η οποία βρισκόταν στην μοιραία πτήση.

Την τραγική είδηση μετέφερε μέσω του λογαριασμού της στο twitter η σχεδιάστρια μόδας Khadijah Shah η οποία έγραψε: «Η βιομηχανία της μόδας θρηνεί για την Zara Abid, καθώς βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο. Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, μια σπουδαία επαγγελματίας. Μακάρι η ψυχή της να αναπαυτεί». Αλλά και ο δημοσιογράφος Ζειν Χαν ανέβασε φωτογραφίες της μελαχρινής καλλονής και ανέφερε την θλιβερή είδηση του θανάτου της.

Η Ζάρα Αμπίντ ήταν ένα πολλά υποσχόμενο ανερχόμενο μοντέλο το οποίο εντυπωσίαζε με τις αναλογίες της και την εξωτική ομορφιά της. Είχε γεννηθεί στην πόλη Λαχόρη αλλά έμενε στην πόλη Καράτσι. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες  το μοιραίο αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο Λαχώρη-Καράτσι. Της άρεσε η ηθοποιία και ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ είχε σχέση και με το τραγούδι σύμφωνα με πακιστανικά Μέσα.

«Στην αρχή το αεροπλάνο χτύπησε έναν πύργο κινητής τηλεφωνίας και συνετρίβη πάνω σε σπίτια» δήλωσε στο Reuters ο αυτόπτης μάρτυρας Σακίλ Άχμεντ που βρισκόταν κοντά στον τόπο του δυστυχήματος, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο. «Το τελευταίο που ακούσαμε από τον πιλότο ήταν ότι είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα» δήλωσε ο εκπρόσωπος των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών, Αμπντουλάχ Χ. Χαν. «Του απαντήσαμε ότι είναι έτοιμοι και οι δύο διάδρομοι προσγείωσης για να προσγειωθεί όπου μπορέσει, αλλά ο πιλότος αποφάσισε να κάνει μια περιστροφή…».

Επιπλέον, ο ίδιος εκφράζει φόβους ότι ενδέχεται να υπάρξουν περισσότερες απώλειες, καθώς το αεροπλάνο κατέπεσε σε σπίτια στην περιοχή Model Colony της πόλης, μία ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή. Το αεροσκάφος, σύμφωνα με το flightradar24.com, ήταν ένα 15ετίας A320, το οποίο είχε αναχωρήσει από τη Λαχόρη στο ανατολικό Πακιστάν και είχε προορισμό το Καράτσι, στα νότια της χώρας λίγο αφού το Πακιστάν επέτρεψε εκ νέου τις πτήσεις εσωτερικού στον απόηχο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments