Lifestyle

Παπαργυρόπουλος στο “The 2night Show”: “Σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@ν@ριά του κόσμου, σαν ναυτικός πήγαινα”

Παπαργυρόπουλος στο “The 2night Show”: “Σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@ν@ριά του κόσμου, σαν ναυτικός πήγαινα”
Παπαργυρόπουλος στο "The 2night Show": Ο γνωστός επιχειρηματίας  ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για όλα, μεταξύ άλλων για το φλερτ στη Μελίνα Μεκρούρη αλλά και την επαγγελματική του πορεία.

Παπαργυρόπουλος στο “The 2night Show“:  Ο γνωστός επιχειρηματίας  ήταν καλεσμένος  στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show, το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαΐου. Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για την αναγνώριση αλλά και την οικονομική κατάρρευση και την χρεοκοπία. Ειδικότερα, ο κ. Παπαργυρόπουλος ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου με απόλυτη ειλικρίνεια τα εξής: “Σπούδασα τη δουλειά που έκανα μετέπειτα. Γύρισα όλο τον κόσμο, σπούδασα στα μεγαλύτερα πουτ@ν@ριά του κόσμου. Σαν ναυτικός πήγαινα”.

Ενώ συνέχισε: “Πήγα σε κτίρια που είχαν μέσα 200 και 300 γυναίκες. Τότε στην Ελλάδα δεν υπήρχαν αυτά τα μαγαζιά. Όταν εγώ γύρισα από το εξωτερικό αυτά ήταν πρωτόγνωρα. Βρέθηκα μέσα στα γεγονότα” παραδέχθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας στο The 2night Show προσθέτοντας πως “στη δικτατορία αυτοεξορίστηκα, ήμουν ποινικός κρατούμενος. Βρέθηκα μέσα στις φυλακές και μετά έφυγα στην Αμερική”.

Παράλληλα συμπλήρωσε: “Τα παραπτώματα τα δικά μου τότε, είχαν να κάνουν με ξυλοδαρμούς. Δεν έχω ποινικά όπως απάτες, ναρκωτικά και κλεψιές. Πρόλαβα και την δικτατορία. Με τον Ανδρέα Παπανδρέου κάναμε μαζί φυλακή. Τα κατάφερα και έφυγα για την Αμερική, δεν ήμουν αντιστασιακός” είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Τι είπε για το φλερτ στη Μελίνα Μερκούρη

Ο γνωστός επιχειρηματίας αποκάλυψε πως φλέρταρε με τη Μελίνα Μερκούρη. Συγκεκριμένα είπε το εξής: “Στην Αμερική το ’72 πήγα σε ένα κομμωτήριο όπου γνώρισα τη Μελίνα Μερκούρη. Μιλήσαμε, πληθωρική γυναίκα. Της την έπεσα μία μέρα. Με κοίταξε έτσι, και έσπασα τα μούτρα μου. Πόρτα έφαγα δυνατή!” κατέληξε.

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του Αργύρη Παπαργυρόπουλου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments