Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [22/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [22/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [22/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [22/05/20].

Κριός

Μπορείτε να θριαμβεύσετε στον έρωτα. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας. Όσο πιο παράξενο ή αδύνατον φαίνεται κάτι, τόσο πιο πιθανό είναι να πάει καλά για εσάς. Μην επιδιώκετε αυτό που θέλουν οι άλλοι. Ανακαλύψτε τις πραγματικές σας επιθυμίες.

Ταύρος

Αντιμετωπίζετε εμπόδια στην αναζήτηση της αληθινής αγάπης; Ήρθε η ώρα να καταλάβετε πώς πρέπει να τα παρακάμπτετε ή να τα ξεπερνάτε. Η μνημειώδης αποφασιστικότητά σας θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα.

Δίδυμοι

Μόλις τώρα καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται να θέσετε υψηλότερα τον πήχη στην ερωτική σας ζωή. Απλά δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακόμη πώς θα πρέπει να εκφράσετε τις αναθεωρημένες ανάγκες σας. Προσπαθήστε να θυμάστε ότι η χαρά προέρχεται πρώτα από μέσα σας!

zodia-love-erotas-zevgari7-1200x800

Καρκίνος

Αναρωτηθείτε αν αυτή η σχέση είναι πραγματικός έρωτας. Η απάντηση στις ερωτήσεις σας μπορεί να προέλθει από τα όνειρά σας. Ο διαλογισμός ή η γιόγκα θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν το υποσυνείδητό σας να διοχετεύσει τις απαντήσεις στο μυαλό σας.

Λέων

Κάποιο άτομο που γνωρίσατε πρόσφατα έχει ανάγκη από μια μικρή αναγνώριση από εσάς. Πείτε του ότι έχει μια θέση στη ζωή σας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερο βάρος στις ερωτικές του επιθυμίες.

Παρθένος

Μπορεί να μπείτε σε αχαρτογράφητα νερά με μια νέα ερωτική προοπτική. Δεν είναι κακό να έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο, για παν ενδεχόμενο. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα το χρειαστείτε, αλλά θα αισθάνεστε πιο ασφαλείς.

Ζυγός

Εύχεστε να μπορούσατε να βρείτε την αγάπη που ονειρεύεστε. Ξέρετε, όμως, ότι είναι αναπόφευκτο να περάσετε δυσκολίες και να προχωρήσετε στα τυφλά μερικές φορές. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις επιθυμίες και τους στόχους σας.

Σκορπιός

Αφήστε την ερωτική σας ζωή να προχωρήσει χωρίς να εμπλακείτε ιδιαίτερα σήμερα. Μετά από τις πρόσφατες ανατροπές, να είστε σίγουροι ότι έτσι θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα από ότι αν προσπαθούσατε να τα προγραμματίσετε όλα. Επιτρέψτε στο στοιχείο της έκπληξης να υπάρχει στη ζωή σας!

Τοξότης

Ένας σοφός φίλος ή συγγενής έχει μερικές καλές συμβουλές για εσάς που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Σκεφτείτε τα λόγια του, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι συμβατά με τις δικές σας αξίες και πεποιθήσεις. Μια μεγάλη βόλτα, η γιόγκα και ο διαλογισμός μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας. zodia-love-erotas-zevgari2-1200x803

Αιγόκερως

Αυτή τη στιγμή, το σύμπαν θολώνει τα όρια και ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμπεριφερθούν με τρόπους πέρα από τους συνηθισμένους τους ρόλους. Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, όμως, τα πράγματα καλό θα είναι να μείνουν ως έχουν και όλοι οι εμπλεκόμενοι να παραμείνουν στη θέση τους!

Υδροχόος

Ψάχνετε έναν τρόπο να φύγετε από μια ερωτική κατάσταση; Το ότι φαντασιώνεστε τρόπους διαφυγής δείχνει την πραγματική ψυχική σας κατάσταση. Αν καταλάβετε τώρα τι πρέπει να κάνετε, θα γλιτώσετε χρόνο και προβλήματα.

Ιχθύες

Μπορείτε να κερδίσετε εύκολα την καρδιά αυτού του ατόμου που σας ενδιαφέρει, αρκεί να αφήσετε τη διαίσθησή σας να κάνει τη δουλειά της. Τι καλό έχει πια η λογική; Εσείς ξέρετε ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή ξεκινούν από τα όνειρα και την φαντασία.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments