Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Έτοιμος για δοκιμές στα πλέι οφς

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Έτοιμος για δοκιμές στα πλέι οφς
Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Ο Πορτογάλος τεχνικός μην έχοντας άγχος μιας και η ομάδα του μπαίνει στη μάχη των πλέι οφς στο +14 από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα δοκιμάζοντας παίκτες που ως σήμερα είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Πέδρο Μαρτίνς Ολυμπιακός: Επιστροφή στη δράση σιγά σιγά στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τις ομάδες της Σούπερλιγκ να πραγματοποιούν από τη περασμένη Δευτέρα ομαδικές προπονήσεις. Στόχος η έναρξη των πλέι οφς και πλέι άουτ να πραγματοποιηθεί το διήμερο 6-7 Ιουνίου επιστρέφοντας σε κανονικούς ρυθμούς μετά από σχεδόν 3 μήνες αδράνειας.

Στον Ολυμπιακό άπαντες περιμένουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος βλέποντας στο βάθος τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι Ερυθρόλευκοι» εκκινούν τα πλέι οφς όντας στο +14 από τον ΠΑΟΚ και ακόμη πιο μπροστά από τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα πλάνα του για τα προσεχή παιχνίδια έχοντας στο μυαλό του βασικό μέλημα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν αγωνίστηκαν όσο θα ήθελαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως οι Χριστοδουλόπουλος, Αλέν, Καφού, Μπρούνο, αλλά και στους Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα οι οποίοι αγωνίστηκαν ελάχιστα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος Στόχος της κίνησης αυτής, δεν είναι άλλος από το να αποφασίσει ποιοι από αυτούς θα παραμείνουν και ποιοι όχι, ενώ όσον αφορά τους Ραντζέλοβιτς και Λοβέρα περιμένει από αυτούς να δείξουν περισσότερα, καθώς ο ίδιος τους υπολογίζει για την νέα σεζόν.

Παράλληλα παιχνίδια στα πόδια του αναμένεται να πάρει και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό που είχε τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ περισσότερο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι Γκασπάρ, Χασάν με τον Μαρτίνς να έχει ζητήσει την παραμονή τους στο ρόστερ και την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments