Video

Αντώνης Κανάκης: Η απάντηση του στο ενδεχόμενο συνεργασία των «Ράδιο Αρβύλα» με την ΕΡΤ

Αντώνης Κανάκης: Η απάντηση του στο ενδεχόμενο συνεργασία των «Ράδιο Αρβύλα» με την ΕΡΤ
Αντώνης Κανάκης: Μάλλον δύσκολα θα δούμε ξανά τους «Ράδιο Αρβύλα» στην ελεύθερη τηλεόραση.

Αντώνης Κανάκης: Τουλάχιστον αυτό άφησε να εννοηθεί ο επικεφαλής της ομάδας Αντώνης Κανάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Αυτός κι ο άλλος». Ο διάσημος παρουσιαστής δεν παρέλειψε να ασκήσει ξανά σκληρή κριτική στον κόσμο της τηλεόρασης και τον τρόπο που λειτουργεί με αποτέλεσμα -κατά τη γνώμη του- ο κόσμος να απορρίπτει πλέον το μέσο και να στρέφεται σε άλλες πλατφόρμες, όπως το YouTube ή το Netflix.

Ακόμα, ο Αντώνης Κανάκης δεν παρέλειψε να αναφέρει πως οι θεάσεις του «Ράδιο Αρβύλα» στο YouTube ήταν μεγαλύτερες από αυτές που έκανε η εκπομπή όσο μεταδιδόταν από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο πως οι ίδιοι συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους έχοντας τη στήριξη του κοινού.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο της κουβέντας τους, ο Αντώνης Κανάκης ξεκαθάρισε πως «λόγω των παιδιών η τηλεόραση δεν ανοίγει ποτέ στο σπίτι».

Σημειώνεται πως οι «Ράδιο Αρβύλα» όσο καιρό βρέθηκαν στο δυναμικό του ΣΚΑΙ κάθε φορά που ολοκλήρωναν την εκπομπή τους και την ανέβαζαν αμέσως μετά στο Youtube εκεί καταγράφονταν τεράστια νούμερα σε προβολές κάτι που δείχνει πως το κοινό του λατρεύει να τους ακολουθεί μέσω του διαδικτύου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments