Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [23/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [23/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [23/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο [23/05/20].

Κριός

Εμπρός λοιπόν. Πατήστε πάνω στο προφίλ αυτού/αυτής του/της κούκλου/κούκλας στην αγαπημένη σας εφαρμογή γνωριμιών! Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε το πρώτο βήμα τώρα, το πιθανότερο είναι ότι οι άλλοι θα σας ακολουθήσουν.

Ταύρος

Ο έρωτας μπορεί να μην ακολουθεί το πρόγραμμά σας σήμερα. Στην πραγματικότητα, μπορεί να φαίνεται ότι έχει επιβραδύνει τους ρυθμούς του ή έχει σταματήσει προσωρινά. Ξέρετε ότι δεν μπορείτε να βιάσετε την αγάπη, για αυτό χαλαρώστε. Περιμένετε και ο αληθινός έρωτας δεν θα αργήσει να έρθει.

Δίδυμοι

Η ενέργειά σας περιμένει να της απαριθμήσετε τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας για την ερωτική σας ζωή. Θα είστε έτοιμοι να τις αναγνωρίσετε όταν εμφανιστούν παίρνοντας διάφορες μορφές;

zodia-love-erotas-zevgari7-1200x800

Καρκίνος

Κάποιες σκηνές από το παρελθόν που περνάνε συνεχώς από το μυαλό σας σήμερα, μπορεί να φαίνονται τυχαίες… Αλλά συνδέονται δυνατά με την τρέχουσα κατάσταση της ερωτικής σας ζωής. Εξετάστε τις λίγο παραπάνω. Τι μάθατε τότε, που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο τώρα;

Λέων

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει διασκέδαση αλλά θα πρέπει πρώτα να τη βρείτε. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας και προκαλέστε τις ικανότητές σας. Ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε διαδικτυακά μαθήματα σε κάτι που σας ενδιαφέρει ή να τελειώσετε αυτό το παζλ με τα χίλια κομμάτια.

Παρθένος

Υπάρχει μια σύνδεση σήμερα ανάμεσα στην επαγγελματική και την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση με κάποιον συνάδερφο για τα ραντεβού που έχετε βγει ή ίσως κάτι ακόμη μεγαλύτερο. Διαχειριστείτε το με προσοχή. Είναι σημαντικό να βάλετε όρια και να τα σεβαστείτε.

Ζυγός

Έχετε την ευκαιρία να διαφοροποιήσετε την πραγματικότητά σας. Αν όλα σας φαίνονται έτσι κι έτσι, είναι πιθανό να παραμείνουν αν δεν κάνετε κάτι για αυτό. Από την άλλη πλευρά, αν αντιμετωπίζετε τα πάντα με χαρούμενη και θετική διάθεση θα φέρει τεράστια αποτελέσματα. Τελικά όλα εξαρτώνται από εσάς.

Σκορπιός

Ξέρετε ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή, είστε απόλυτα επικεντρωμένοι και ανυπομονείτε να προχωρήσετε παρακάτω. Ωστόσο, το καλύτερο πράγμα για την ερωτική σας ζωή είναι να ενεργείτε ανιδιοτελώς.

Τοξότης

Είναι σίγουρα ώρα για παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παίζετε με το μυαλό των ανθρώπων γύρω σας για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Έχει να κάνει περισσότερο με επιτραπέζια παιχνίδια ή βιντεοπαιχνίδια. Παίξτε με μερικά διασκεδαστικά άτομα και δείτε τι θα συμβεί.

Αιγόκερως

Κάποιο κοντινό σας πρόσωπο (ίσως από τη δουλειά σας) έχει κάποιες σημαντικές συμβουλές να σας δώσει σχετικά με την ερωτική σας ζωή. Είναι χρήσιμες; Το αφορά; Θα πρέπει να απαντήσετε σε μερικές ερωτήσεις πριν αποφασίσετε τι να κάνετε με αυτές.

Υδροχόος

Η ελευθερία σήμερα σας ταιριάζει περισσότερο από ποτέ. Βρίσκετε διασκεδαστικά τα περισσότερα πράγματα που σας προτείνουν, πηγαίνετε όπου θέλετε να πάτε και κάνετε ό,τι θέλετε να κάνετε. Μάλιστα φαίνεστε τόσο χαρούμενοι που μπορεί να εμπνεύσετε κάποιο καινούργιο άτομο.

Ιχθύες

Το απλό είναι υπέροχο. Απλά αυτή τη στιγμή σας ιντριγκάρει κάποιο άτομο με βάθος και πολυπλοκότητα. Ευτυχώς, δεν υποψιάζεται καν το πόσο καλοί είστε στην επίλυση μυστηρίων.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments