Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [23/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [23/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [23/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [23/05/2020].

Κριός

Η δημιουργία ή η ενίσχυση της σχέσης σου, εξαρτάται από τη συνεργασία με το ταίρι σου. Αυτό σημαίνει ότι θα συμφωνήσετε για τον καταμερισμό ευθυνών στο δεσμό σας με ώριμο τρόπο. Θα βρεις επίσης μερικές έξυπνες ιδέες για εξοικονόμηση χρημάτων ή για μεγαλύτερη οικονομική σταθερότητα. Για το μέλλον της σχέσης σου, χρειάζεται να είστε ενωμένοι πνευματικά και φυσικά, για να έρθετε όσο πιο κοντά μπορείτε σαν ζευγάρι.

Ταύρος

Το να κάνεις πείσματα κάποιες φορές, μπορεί να είναι σέξι στα μάτια του εραστή σου. Ωστόσο, εξαρτάται από το πόσο πεισματάρα θα είσαι για κάτι που κανονικά θα έπρεπε να δείξεις ευελιξία. Το να αφήσεις να αναδυθεί η επαναστατική σου πλευρά, θα μπορούσε να είναι εξίσου δελεαστικό. Αλλά προσπάθησε να εφαρμόσεις τόσο το πείσμα όσο και την επαναστατικότητα, με μέτρο.

Δίδυμοι

Μέχρι να κάνεις μια χειρονομία απέναντι στον εραστή σου, για να του δείξεις πόσο τον αγαπάς και τον εκτιμάς, δε θα συνειδητοποιήσεις πόσο δυνατή θα είναι αυτή η κίνηση. Ακόμα κι αν το κάνεις απρογραμμάτιστα ή διακριτικά, θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Άγγιξε την καρδιά του, με τον αβίαστο τρόπο που ξέρεις ότι μπορείς.

zodia-3-1200x973

Καρκίνος

Έχεις την ικανότητα να προσφέρεις βαθιά επίπεδα μαγείας στη ζωή των άλλων, και αυτό το έμφυτο δώρο, θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις τώρα. Τουλάχιστον ο εραστής σου δεν θα έχει καμία αμφιβολία για το πόσο προσεκτική και περιποιητική είσαι απέναντί του. Σκέφτεσαι πάντα το καλύτερο για το ταίρι σου και θέλεις να τον κάνεις να νιώθει ασφάλεια και άνεση στη σχέση σας. Λειτουργώντας με το φυσικό σου τρόπο, θα μπορέσεις να τον ανακουφίσεις και να τον διαβεβαιώσεις για τα συναισθήματά σου.

Λέων

Θα αποφασίσεις να δράσεις διαφορετικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, τώρα. Αυτό ίσως οφείλεται στην αυξημένη επιθυμία σου, να τραβήξεις την προσοχή στον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ένας καινούργιος τρόπος προβολής ή έκφρασης, θα μπορούσε να έχει ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να ανακινήσεις μια ρουτίνα φέρνοντας ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του εραστή σου. Και μόλις ξεκινήσεις….πιθανότατα θα συνεχίσεις.

Παρθένος

Αυτό το διάστημα, σου προσφέρονται πολλά ερεθίσματα. Αλλά ξεκινάνε από το μυαλό, και μπορείς να επωφεληθείς από την περιέργειά σου. Αν είσαι ελεύθερη, θα παρακάμψεις τις επιφανειακές συζητήσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει για να τον τσεκάρεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε ένα θέμα θα εξάψει τη φαντασία σου – και αυτό θα μπορούσε να συνεπάρει και τον εραστή σου.

Ζυγός

Οποιαδήποτε αλλαγή στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ύποπτα. Ξεκινάει μια νέα εποχή για τα ερωτικά σου που υπόσχεται πολλές καινούργιες δυνατότητες, που ίσως δε έχουν φανεί ακόμη. Να είσαι όμως βέβαιη, πως τυχόν κουρασμένες ρουτίνες στην ερωτική σου ζωή, θα λάβουν μια υγιή ένεση ζωντάνιας και αυθορμητισμού.

Σκορπιός

Μπορείς να αποφύγεις τη συναισθηματική απογοήτευση, προσαρμόζοντας το περιβάλλον ή τις περιστάσεις που σου ταιριάζουν. Μπορείς να φέρεις καινούργιες ελευθερίες στο δεσμό σου. Θα έχεις περισσότερο έλεγχο στις αλλαγές που θα προκύψουν – γιατί θα προκύψουν… να είσαι σίγουρη!

Τοξότης

Κάποια σχέδια που πρέπει να βελτιώσεις μπορεί να προκαλέσουν τον αγαπημένο σου, που θέλει να είναι πιο κοντά σου. Μπορεί η πρόκληση να έχει πολλές μορφές, αλλά μια αποστολή που αναλαμβάνεις για να αποκτήσεις μεγαλύτερη φυσική κατάσταση ή να ακολουθήσεις μια νέα καριέρα, μπορεί να σαγηνεύσει τη φαντασία του εραστή σου, να κάνει το ίδιο. Θα συνειδητοποιήσεις, πως επιθυμεί να ακολουθήσει το προβάδισμά σου – και πολλά άλλα. zodia-love-erotas-zevgari5-1200x800

Αιγόκερως

Θα έχεις μια ασυνήθιστη ιδέα σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου, αυτό το διάστημα. Κανείς δεν χρειάζεται να το γνωρίζει ακόμη, ούτε και το ταίρι σου. Θα μπορούσες όμως να δεις πώς οι άλλοι υιοθετούν μια παραδοσιακή προσέγγιση στον έρωτα, τον ρομαντισμό ή την οικειότητα και θα αποφασίσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό – ίσως ριζοσπαστικό. Αν λοιπόν ο εραστής σου, σε είχε συνηθίσει να λειτουργείς συντηρητικά ή παραδοσιακά, τότε θα είναι μια ευχάριστη και αξέχαστη έκπληξη γι’ αυτόν.

Υδροχόος

Αξιολογώντας ειλικρινά τι έχει πάψει να είναι εμπνευσμένο στη σχέση σου, θα σου προσφέρει κάποιες αποκαλύψεις. Αντί να συνεχίσεις να σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις οποιαδήποτε πτυχή του δεσμού σου, θα αποφασίσεις να κάνεις ένα τολμηρό βήμα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Φαίνεσαι πρόθυμη να κάνεις αλλαγές με τους δικούς σου όρους….αλλά αυτό που υποκινείς, ίσως μεταμορφώσει αυτό που έχει «μπαγιαντέψει».

Ιχθύες

Ακόμα κι αν μια αίσθηση επείγοντος γίνεται αισθητή στη σχέση σου, δεν είσαι υποχρεωμένη να αφήσεις τα πάντα και να ανταποκριθείς άμεσα. Η διαίσθησή σου μπορεί να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να εκτιμήσεις σωστά και ειλικρινά τι νιώθεις πως χρειάζεται να κάνεις για το όνομα της αγάπης. Αν αυτό συνεπάγεται μια αλλαγή για χάρη της αλλαγής, τότε έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις αυτήν τη στρατηγική, εδώ και τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments