Αθλητισμός

Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός: Ο Βέλγος ρίχνει «γέφυρες» για την επιστροφή του στο Λιμάνι

Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός: Ο Βέλγος ρίχνει «γέφυρες» για την επιστροφή του στο Λιμάνι
Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός: Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο Βέλγος άσσος, με τους «Ερυθρόλευκους» να αποτελούν μία εκ των επιλογών του.

Κέβιν Μιραλάς Ολυμπιακός: Έχει πραγματοποιήσει δύο διαφορετικά περάσματα στον Πειραιά. Οι φίλοι του Ολυμπιακού βέβαια τον θυμούνται περισσότερο για το πρώτο. Ο Κέβιν Μιραλάς αποτέλεσε τη διετία 2010/12 ένα από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του Γεώργιος Καραϊσκάκης, καθώς με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις κατάφερε με το καλημέρα να κερδίσει το απαιτητικό κοινό του Ολυμπιακού.

Σήμερα στα 32 του ο Βέλγος άσσος δείχνει να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό. Πριν από λίγες ημέρες η Αντβέρπ ανακοίνωσε την πρόωρη λήξη της συνεργασίας της μαζί του αποδεσμεύοντας τον παίκτη μιας και εκεί δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει τα προσδοκώμενα. Σήμερα βρίσκεται ξανά σε αναζήτηση ομάδας με τη φήμη του όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα να φθάνει στη γειτονική Τουρκία.

Εκεί, Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι φέρεται πως παρουσιάζονται θετικές στο να εντάξουν τον άλλοτε άσσο του Ολυμπιακού στις τάξεις τους. Εκείνος ωστόσο αναζητά τρόπο προκειμένου να πραγματοποιήσει το τρίτο του ταξίδι στην Ελλάδα και να επιστρέψει ξανά στον Πειραιά και το αγαπημένο του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Οι «Ερυθρόλευκοι» με τη φυγή του Ντάνιελ Ποντένσε είναι σαφές πως στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού θα δώσουν προτεραιότητα στην απόκτηση ενός ποιοτικού εξτρέμ που θα επιδιώξει να καλύψει επάξια το κενό του. Ο Κέβιν Μιραλάς φιλοδοξεί να είναι αυτός ο εκλεκτός της διοίκησης του Ολυμπιακού. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ η πλευρά του παίκτη έχει ξεκινήσει δειλά επαφές με τους Πειραιώτες, αν και οι τελευταίοι δεν δείχνουν διάθεση να σταθούν ιδιαίτερα στη περίπτωση του 32χρονου άσσου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments