Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Είχε δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, αλλά το deal “χάλασε”

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Είχε δώσει τα χέρια με τον ΠΑΟΚ, αλλά το deal “χάλασε”
Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Ο νεαρός είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά αποφάσισε να πάει στο εξωτερικό.

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Τη φετινή σεζόν χύθηκε αρκετό μελάνι για τον νεαρό μπακ του Παναθηναϊκού. Πριν καλά καλά κάνει τα πρώτα του παιχνίδια με την πρώτη ομάδα ξεκίνησε μια φιλολογία για το μέλλον του. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του στα πρωταθλήματα υποδομής είχαν ως αποτέλεσμα να τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων. Αυτό δεν άλλαξε όταν έκανε το επίσημο ντεμπούτο του δείχνοντας τις ικανότητες του.

Το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες. Οι άνθρωποι της ομάδας γνώριζαν από την αρχή ότι δεν θα έχουν εύκολη δουλειά, αλλά προσπάθησαν να πείσουν τον νεαρό να παραμείνει στην ομάδα. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφτασαν στο σημείο να του προσφέρουν και δεδομένο χρόνο συμμετοχής.

Πριν την Ίντερ ήταν ο ΠΑΟΚ

Φυσικά ένα τόσο μεγάλο ταλέντο δεν θα μπορούσε να αφήσει αδιάφορες τις άλλες μεγάλες ομάδες. Όλες τους έδειξαν ένα φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά ο ΠΑΟΚ έδειχνε πιο ζεστός για την απόκτηση του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο πλευρές είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία ενόψει του καλοκαιριού. Ο νεαρός δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο και τελικά αποφάσισε να κάνει πίσω.

Τελικά λίγους μήνες αργότερα ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό ότι δεν θα ανανεώσει και θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μεγάλο φαβορί είναι η Ίντερ. Μια άλλη ομάδα που ενδιαφέρθηκε είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο πλέον μια ομάδα δεν μπορεί να δώσει δανεικό έναν ποδοσφαιριστή που μόλις απέκτησε. Με λίγα λόγια ο Βαγιαννίδης έκρινε ότι έχει περισσότερε πιθανότητες να παίξει στην Ίντερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments