Ελλάδα

34χρονη βιτριόλι: «Κλειδί» στην υπόθεση του κινητό της άτυχης κοπέλας – Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου

34χρονη βιτριόλι: «Κλειδί» στην υπόθεση του κινητό της άτυχης κοπέλας – Οι αποκαλύψεις του δικηγόρου
34χρονη βιτριόλι: Συνέχεια στην ιστορία που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες το πανελλήνιο δίνει με δηλώσεις του ο δικηγόρος της υπόθεσης, ο οποίος αναφέρει όλα όσα του αποκάλυψε η άτυχη κοπέλα.

34χρονη βιτριόλι: Την ώρα που η μάχη που δίνουν οι γιατροί προκειμένου να σωθεί το αριστερό μάτι της κοπέλας φαίνεται να κερδίζεται (υπέστη σοβαρό έγκαυμα στον αμφιβληστροειδή), η 34χρονη χθες υπεβλήθη στο πρώτο χειρουργείο αποκατάστασης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες διήρκησε κοντά στις 3 ώρες.

Επίθεση με βιτριόλι: «Προσπαθεί να αναρρώσει», λέει ο δικηγόρος της

Ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι, Απόστολος Λύτρας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 για το περιστατικό και τη δράστρια της επίθεσης: “Είναι γυναίκα, μιλάμε για γυναίκα η οποία γνώριζε σίγουρα τον χώρο, όπως μου είπε, δεν είχε με κανέναν κάποιο θέμα προσωπικό, ή με κάποια σχέση της, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα και έκανε συνδυασμό σκέψεων μήπως πρόκειται για κάτι άλλο, με κάποια γυναίκα που είχε εμμονή απλά, και λοιπά. Δεν της είπε κάτι… Ενδεχομένως να υπάρχει και μία εμμονή”.

“Η επικοινωνία δεν είναι εύκολη, αν είναι σε θέση θα δώσει κατάθεση στην αστυνομία από μέρα σε μέρα… Αυτήν τη στιγμή διενεργείται από την Ασφάλεια προανάκριση, σ’ αυτό το στάδιο δεν μπορεί να γίνει επίσημη ενημέρωση, να πάρουμε κάποια έγγραφα κ.λπ.” επεσήμανε ο κ. Λύτρας ενώ στην ερώτηση αν υπάρχει και άλλο πρόσωπο που συμμετείχε στην επίθεση σημείωσε: “Μπορεί ναι μπορεί και όχι, εμένα η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι μιλάμε για ένα άτομο, αλλά είναι η δική μου αίσθηση, δεν θέλω να γίνει παρανόηση ή παρεξήγηση” υπογράμμισε.

Οι αρχικές πληροφορίες που ήθελαν μια μαυροφορεμένη γυναίκα να πετά το βιτριόλι πάνω στην 34χρονη που τις τελευταίες ημέρες δεν είχαν επίσημα εξακριβωθεί, φαίνεται πλέον να επιβεβαιώνονται, την ώρα που η κοπέλα προσπαθεί να ανακαλέσει μνήμες από το φρικτό περιστατικό που κράτησε μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Βίντεο ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως τα προηγούμενα 24ωρα έδειχναν την 34χρονη να κατευθύνεται προς την εργασίας της, αλλά και στιγμές αργότερα να συνοδεύεται υποβασταζόμενη μετά την επίθεση που δέχθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή η οποία κάλεσε σήμερα τον δικηγόρο της στο νοσοκομείο επιμένει ότι δεν υπάρχει κάποια ερωτική αντιζηλία με άλλη γυναίκα, τόσο στις μεταξύ τους συνομιλίες, όσο και στις συνομιλίες της με τις Αρχές.

Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες

Οι αρχές που εξετάζουν όλα τα σενάρια, μελετούν λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι έρευνες επεκτείνονται και εκτός της περιοχής που εκτυλίχθηκε το περιστατικό προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο όχημα με το οποίο πιθανότατα να διέφυγε η μαυροφορεμένη δράστις από το σημείο. Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη (20/05) επί της οδού Θησέως στην Καλλιθέα καθώς η 34χρονη κοπέλα κατευθυνόταν προς την εργασία της. Πάντως. αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η μαυροφορεμένη δράστις φαίνεται να γνώριζε καλά το χώρο στον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίμενε καρτερικά στο υπόγειο για την άφιξη της 34χρονης στην εργασία της.

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η 34χρονη δεν είχε προσωπικές διαφορές, ούτε διαφωνίες με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των ερευνών είναι περιορισμένα, με τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να αναμένουν νέα στοιχεία για το συμβάν από την ίδια την 34χρονη, μόλις εκείνη είναι σε θέση να μιλήσει ξανά λόγω της κατάστασής της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments