Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα καταθέτει στην αστυνομία η 34χρονη [vid]

Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα καταθέτει στην αστυνομία η 34χρονη [vid]
Επίθεση με βιτριόλι: Σήμερα, Κυριακή η 34χρονη αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές για την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι έξω από τον χώρο εργασίας της, το πρωί της Τετάρτης.

Επίθεση με βιτριόλι: Η 34χρονη που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπο, το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, αναμένεται σήμερα να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς. Η άτυχη γυναίκα ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει το τεράστιο σοκ, μέσα από το νοσοκομείο, θα προσπαθήσει να φέρει στη μνήμη της τα όσα τραγικά συνέβησαν πριν τέσσερις ημέρες.

Όσα έχει πει μέχρι στιγμής στις Αρχές

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στα λίγα πράγματα που έχει καταφέρει να πει στις Αρχές είναι πως δεν υπάρχει κάτι στην ερωτική της ζωή που θα μπορούσε να πυροδοτήσει τέτοιο μίσος. Παράλληλα, έχει δώσει και μία περιγραφή της γυναίκας που της επιτέθηκε: η δράστης φορούσε μαύρα ρούχα, χειρουργική μάσκα και μάλλον φορούσε σκούφο, ενώ «δεν πρέπει να ήταν ξανθιά». Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας στο MEGA, η άτυχη κοπέλα δε φαίνεται να είχε διαφορές με κανέναν, κάτι που καθιστά ακόμα πιο δύσκολο το έργο της ΕΛ.ΑΣ. στον εντοπισμό του δράστη.

Ακόμα, όπως εξήγησε ο κ. Λύτρας είναι σίγουρη πως η δράστις γνώριζε πολύ καλά τον χώρο αλλά και την ώρα προσέλευσης του θύματος. Κατά συνέπεια, η ΕΛ.ΑΣ. συμπεραίνει ότι το σχέδιο ήταν προσχεδιασμένο. Ακόμα, οι Αρχές θεωρούν ότι όλη η επίθεση είχε σχεδιαστεί, αφού η γυναίκα ήξερε πολύ καλά από που να φύγει ώστε να μην την καταγράψουν οι κάμερες των καταστημάτων πέριξ του κτιρίου.

Έτσι, μόλις η δράστις πέταξε το οξύ, διέφυγε πίσω από το θύμα της. ‘Έξω από την πολυκατοικία, ήξερε ακριβώς πού να στρίψει ώστε να κρυφτεί πίσω από δέντρα και να μην καταγραφεί στις κάμερες. Τέλος, σημειώνεται ότι η αστυνομία χτενίζει όλα τα βίντεο αλλά και το κινητό και τα social media της 34χρονης, ενώ συνεχίζονται και οι καταθέσεις γνωστών, φίλων και συναδέλφων.

Αναζητούνται αυτόπτες μάρτυρες

Οι αρχές που εξετάζουν όλα τα σενάρια, μελετούν λεπτομερώς το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι έρευνες επεκτείνονται και εκτός της περιοχής που εκτυλίχθηκε το περιστατικό προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο όχημα με το οποίο πιθανότατα να διέφυγε η μαυροφορεμένη δράστις από το σημείο. Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν εκτυλίχθηκε την περασμένη Τετάρτη (20/05) επί της οδού Θησέως στην Καλλιθέα καθώς η 34χρονη κοπέλα κατευθυνόταν προς την εργασία της. Πάντως. αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι η μαυροφορεμένη δράστις φαίνεται να γνώριζε καλά το χώρο στον οποίο εκτυλίχθηκε το περιστατικό, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι περίμενε καρτερικά στο υπόγειο για την άφιξη της 34χρονης στην εργασία της. 59681940_10219125870164697_7311093893339021312_o-1196x1200

Η οικογένεια της νεαρής κοπέλας εξακολουθεί να υποστηρίζει πως η 34χρονη δεν είχε προσωπικές διαφορές, ούτε διαφωνίες με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα των ερευνών είναι περιορισμένα, με τα έμπειρα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. να αναμένουν νέα στοιχεία για το συμβάν από την ίδια την 34χρονη, μόλις εκείνη είναι σε θέση να μιλήσει ξανά λόγω της κατάστασής της.

Πιθανόν δεν σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος του θύματος, ανέφερε ότι χθες το πρωί η Ιωάννα ζήτησε από τη μητέρα της να τον καλέσει γιατί ήθελε να του μιλήσει. Όταν ο δικηγόρος πήγε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 34χρονη, αυτή του είπε ότι έκανε συνδυαστικές σκέψεις “δείχνοντας” προς την κατεύθυνση που πρέπει να γίνουν οι έρευνες και η πληροφορία που του έδωσε δείχνει ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με ερωτική αντιζηλία. 2897892-scaled

Όπως είπε ο δικηγόρος, η Ιωάννα εστίασε στο σημείο ότι η γυναίκα που της έριξε το οξύ, ήξερε πολύ καλά τον χώρο όπου έγινε η επίθεση, δηλαδή την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία εργάζεται. “Η Ιωάννα θεωρεί ότι όποιος έκανε την επίθεση γνώριζε πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στην εταιρεία” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λύτρας, υποστηρίζοντας ότι αυτό που έγινε “δείχνει εμμονή που μπορεί να μη σχετίζεται με πραγματικά γεγονότα”. 2897728-scaled

Ο ίδιος δήλωσε ότι ζήτησε από την Ιωάννα να ενημερώσει αμέσως την αστυνομία, γιατί πλέον προκύπτει ένα διαφορετικό σενάριο, που ανατρέπει τις μέχρι τώρα υποψίες για το κίνητρο της επίθεσης και άρα για το άτομο που κρύβεται πίσω απ’ αυτή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments