Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [24/05/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [24/05/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα,Κυριακή [24/05/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα,Κυριακή [24/05/20].

  • Κριός

Εάν αναμασάτε διαρκώς τους έρωτες του παρελθόντος, ήρθε η ώρα να σταματήσετε. Έχετε άπειρες επιλογές μπροστά σας. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας.

  • Ταύρος

Ίσως χρειαστεί να χαμηλώσετε ταχύτητα σε μια ερωτική κατάσταση. Ρωτήστε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε. Εάν αυτό το άτομο αξίζει τον κόπο, θα υποχωρήσει. Μπορεί μάλιστα μετά από αυτό να ενδιαφερθεί περισσότερο για εσάς.

  • Δίδυμοι

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας ή κάποιο μυστικό, μην περιμένετε άλλο. Σήμερα θα είναι εύκολο για εσάς να βρείτε τις σωστές λέξεις, για να μην πούμε για τη γλώσσα του σώματος που την παίζετε στα δάχτυλα.

  • Καρκίνος

Υπάρχει περίπτωση να ενοχλείστε εύκολα τώρα. Για αυτό αν μιλάτε με κάποιο καινούργιο άτομο, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μπορεί απλά να θέλει να σας εκνευρίσει. Δείξτε του ότι δεν είναι και τόσο εύκολο.

  • Λέων

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. Αλλά η δική σας έμφυτη περιέργεια, κάνει τους πάντες γύρω σας να γουργουρίζουν σαν γατάκια, ευχαριστημένα από το ενδιαφέρον που τους δείχνετε. Κάντε σοβαρές, σημαντικές ερωτήσεις και μετά ακόμη περισσότερες αν χρειαστεί.

  • Παρθένος

Θα πρέπει να διατηρήσετε τα υψηλά στάνταρ στην ερωτική σας ζωή, αλλά να θυμάστε ότι κανείς δεν είναι τέλειος. Διοχετεύστε την τελειομανία σας σε κάποιον άλλον τομέα της ζωή σας και προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο στα ερωτικά σας.

  • Ζυγός

Αισθάνεστε ότι οι αλληλεπιδράσεις σας με τους ανθρώπους τώρα είναι στα άκρα. Είτε θα έχετε μερικά φανταστικά ραντεβού είτε εντελώς καταστροφικές συζητήσεις. Να θυμάστε ωστόσο, ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση!

  • Σκορπιός

Κάτι που μοιάζει με μια ζωηρή συζήτηση ή με την έναρξη μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνομιλίας μετατρέπεται γρήγορα σε παρεξήγηση ή ακόμη και σε διαφωνία. Ακολουθήστε μια πιο ανοιχτή προσέγγιση, διαφορετικά να είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε.

  • Τοξότης

Ξεκινήστε έναν θετικό κύκλο: Όσο περισσότερο διασκεδάζετε, τόσο πιο καλή διάθεση θα έχετε, άρα θα φαίνεστε πιο όμορφοι και ούτω καθεξής. Το καλό με εσάς είναι πως ό,τι και αν κάνετε, περνάτε καλά. Ακόμη και αν πιάσετε την κουβέντα με κάποιο άτομο με το οποίο δεν υπάρχει ερωτική χημεία, τουλάχιστον θα κάνετε έναν καινούργιο φίλο.

  • Αιγόκερως

Αφήστε τους άλλους να γελάνε. Η σοβαρή πλευρά του χαρακτήρα σας προκαλεί ενδιαφέρον σε αυτούς που είναι αρκετά έξυπνοι ώστε να θέλουν κάτι παραπάνω από ανοησίες. Πλησιάστε τους με αυτό το μεγάλο, ζεστό, γοητευτικό χαμόγελό σας και ένα βλέμμα γεμάτο νόημα!

  • Υδροχόος

Βάλτε μπροστά το ανταγωνιστικό σας πνεύμα. Μήπως σε κάποιον/α αρέσει το ίδιο άτομο με εσάς; Ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας. Δεν θα ξέρουν τι τους ήρθε!

  • Ιχθύες

Δώστε προσοχή σε διαδικτυακά προφίλ με περίεργες φωτογραφίες, ασαφείς απαντήσεις ή δηλώσεις με τις οποίες απλά κάτι δεν σας πάει καλά. Κρατήστε τις αλληλεπιδράσεις σας σχετικά σύντομες. Πραγματικά δεν μπορείτε να ξέρετε τι συμβαίνει μέχρι να συναντηθείτε από κοντά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments