Αθλητισμός

Νικ Καλάθης: «Σωστή η απόφαση της Ευρωλίγκας, ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού»

Νικ Καλάθης: «Σωστή η απόφαση της Ευρωλίγκας, ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού»
Νικ Καλάθης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η απόφαση της Ευρωλίγκας για πρόωρο τέλος της σεζόν ήταν η σωστή.

Νικ Καλάθης: Μετά από σειρά επαφών η Ευρωλίγκα αποφάσισε να σταματήσει οριστικά τη φετινή σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά δεν θα υπάρχει πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ. Αρχικά η διοργανώτρια αρχή θέλησε να συνεχίσει τη χρονιά και να ολοκληρωθεί κανονικά. Ωστόσο οι παίκτες ήταν επιφυλακτικοί και τελικά η σεζόν δεν θα ολοκληρωθεί.

Υπέρμαχος αυτής της άποψης είναι και ο Νικ Καλάθης. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με ανάρτησή του στο Instagram τόνισε ότι η απόφαση για πρόωρο τέλος ήταν η σωστή. Παράλληλα ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας σε μια κίνηση που θα μπορούσε να είναι και αντίο για τη σχέση των δυο πλευρών. Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram:

«Ήταν μια τρελή χρονιά. Ευχόμαστε να μπορούσαμε να βλέπαμε τι θα γινόταν στο τέλος. Σίγουρα, όμως, υπάρχουν κάποια βράδια που θα θυμόμαστε. Η Ευρωλίγκα πήρε τη σωστή απόφαση για την υγεία όλων. Ευχαριστώ τους φίλους του Παναθηναϊκού γι’ αυτήν τη χρονιά» έγραψε ο Καλάθης.

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο

Θυμίζουμε ότι τον τελευταίο καιρό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή με τον Νικ Καλάθη για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Ωστόσο σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει χάσμα στο οικονομικό. Οι “πράσινοι” θέλουν τον παίκτη, αλλά μόνο με μείωση αποδοχών. Αντίθετα ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει διάθεση να δεχτεί το ψαλίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments