Nέα της αγοράς

«Firechat Webinar» με θέμα τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

«Firechat Webinar» με θέμα τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα
Η Workathlon παρακολουθώντας διαρκώς τις εξελίξεις και θέλοντας να βρίσκεται πάντα στο πλευρό εργοδοτών και εργαζομένων του Ξενοδοχειακού Κλάδου, διοργανώνει την Πέμπτη 28 Μαΐου στις 15.00 ένα πάνελ ή αλλιώς ένα “Firechat Webinar” σχετικά με την μεγάλη πρόκληση που δημιουργούν στην ξενοδοχειακή αγορά τα νέα υγειονομικά Πρωτόκολλα.

Πιο συγκεκριμένα, το πάνελ αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου και υπεύθυνους τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων, όπως χαρακτηριστικά η κ. Χριστίνα Αϊβαλικλή, Complex Director of Quality Assurance & Housekeeping στα Ξενοδοχεία Hotel Grande Bretagne & King George, Luxury Collection Athens, η Βασιλική Κάπαρη, Hr & CSR Director στην αλυσίδα Aldemar Resorts και η κ. Μαρία Σουγαράκη, F&B Director της αλυσίδας Santikos Collection, η οποία θα είναι και η συντονίστρια της συζήτησης.

Οι εκλεκτές ομιλήτριες αποδέχτηκαν με μεγάλη προθυμία την πρόσκληση της Workathlon να συμμετάσχουν σε μια συζήτηση λίγο πριν το άνοιγμα των ξενοδοχείων με σκοπό να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην λειτουργία των ξενοδοχείων, πόσο προβλημάτισε το περιεχόμενο των υγειονομικών πρωτοκόλλων τους υπεύθυνους των ξενοδοχείων και αν περίμεναν κάτι διαφορετικό, πώς θα οργανωθούν, ευαισθητοποιηθούν και εκπαιδευτούν οι ομάδες για την επανεκκίνηση του κλάδου.

Οι ενέργειες που ίσως συμβάλλουν στο να έχουν τα ξενοδοχεία λιγότερο «νοσοκομειακή» μορφή, αλλά ταυτόχρονα οι πελάτες και οι εργαζόμενοι να νιώθουν ασφαλείς τίθενται στο επίκεντρο και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία την άποψη των εξεχουσών εισηγητριών μας.

Τέλος, οι ομιλήτριες του πάνελ θα συμβουλεύσουν εργοδότες και εργαζόμενους της Φιλοξενίας πώς να προετοιμαστούν καλύτερα για την επιστροφή στις επάλξεις υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων.

Η πρόσκληση αφορά όλους τους ενδιαφερόμενους του Ξενοδοχειακού κλάδου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο τέλος της συζήτησης θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος με σκοπό οι εισηγήτριες να απαντήσουν στα ερωτήματα του κοινού. Σας περιμένουμε όλους την Πέμπτη 28 Μαΐου live στο λογαριασμό της Workathlon στο Facebook https://www.facebook.com/workathlon/ στις 15.00 για να κάνουμε μία ανοικτή συζήτηση 45 λεπτών πάνω στα θέματα που μας αφορούν άμεσα.

Τα δεδομένα στον Τουρισμό αλλάζουν με πρωτόγνωρους ρυθμούς, αλλά στη Workathlon θέλουμε να παραμείνουμε αισιόδοξοι και να συνεχίσουμε να δίνουμε αξία στο δίκτυο μας μέχρι ο κλάδος μας να ανακάμψει πλήρως. 

Σχετικά με εμάς

Η Workathlon, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, προσφέρει λύσεις προσανατολισμένες στη διαχείριση της στελέχωσης και της σωστής ανάθεσης καθηκόντων σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, κρουαζιερόπλοια και γιοτ. H εταιρία μας ιδρύθηκε το 2016, όταν σχεδιάστηκε η 1η έκδοση της online πλατφόρμας. Παρατηρώντας την άμεση ανταπόκριση της αγοράς, λανσάραμε το Νοέμβριο του 2016 τη 2η έκδοση, με αναβαθμισμένα εργαλεία και πρωτοποριακές εφαρμογές, ενώ τον Ιούνιο του ίδιου έτους συγκαταλεγήκαμε στο TOP 10 του 2ου Διαγωνισμού για νεοφυείς επιχειρήσεις του MIT Enterprise Forum Greece. To Μάιο του 2017, η Workathlon βραβεύτηκε στον 7ο διαγωνισμό “Innovation & Technology”, ενώ τον Ιούλιο κερδίσαμε το 1ο «Βραβείο Κριτών» στο πρόγραμμα Reload Greece Challenge’17. Η Workathlon συμμετείχε στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και είναι μέρος του προγράμματος Techstars | Hub71 στο Άμπου Ντάμπι. Σχεδιασμένη από Ξενοδόχους, απευθυνόμενη στους ειδήμονες της Φιλοξενίας, και συνδυάζοντας την γνώση του κλάδου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η Workathlon έχει ήδη κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 400 Ξενοδόχων και 40,000 Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με:                                                                                          

Τζοάννα Ψωμοπούλου

Business Development Manager

(+30) 210 61 09 119

[email protected]

Σχετικοί Σύνδεσμοι: 

Website Facebook Instagram Linkedin Youtube Twitter

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments