Ελλάδα

34χρονη βιτριόλι: Δεν θέλει να δει το πρόσωπό της – Τα νέα για την υγεία της

34χρονη βιτριόλι: Δεν θέλει να δει το πρόσωπό της – Τα νέα για την υγεία της
34χρονη βιτριόλι: Οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν να προσπαθούν να ξεδιαλύνουν την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα, ενώ η 34χρονη Ιωάννα πασχίζει να συνέλθει. Όμως, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς δεν θέλει να δει το πρόσωπό της.

34χρονη βιτριόλι: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση της μαυροφορεμένης γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Μάλιστα, χθες έγινε γνωστό ότι ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που την πήγε στο σημείο της επίθεσης, αν και ο ίδιος δεν είχε καμία σχέση.

Η σημερινή ημέρα είναι κρίσιμη καθώς η άτυχη Ιωάννα αναμένεται να υποβληθεί σε ένα ακόμα χειρουργείο στο πρόσωπο, στο στέρνο και τα άκρα της. Η 34χρονη κοπέλα νοσηλεύεται στο τμήμα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο και έχει ήδη κάνει ένα χειρουργείο όπου οι γιατροί της αφαίρεσαν το καμένο δέρμα στο πρόσωπο και της τοποθέτησαν τεχνητό για να μπει στη συνέχεια δέρμα από την ίδια.

Σύμφωνα με τους γιατρούς στο Θριάσιο που την παρακολουθούν, τα τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα είναι βαθιά και αναμένεται να ακολουθήσουν πολλές επεμβάσεις ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα είναι ξύπνια και μιλάει πολύ λίγο γιατί τα τραύματά της στο πρόσωπο τις προκαλούν πολλές δυσκολίες.

Οι γιατροί βρίσκονται πάνω από την 34χρονη κοπέλα και την ενημερώνουν συνεχώς για τις κινήσεις τους, αλλά και για την πορεία των χειρουργείων. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα δεν έχει δηλώσει την επιθυμία να δει το πρόσωπό της ακόμη ενώ έχει δει άλλα μέρη του σώματός της. Η Ιωάννα μέσα στο τεράστιο σοκ το οποίο ζει προσπαθεί να θυμηθεί με λεπτομέρειες όσα έγιναν την περασμένη Τετάρτη και κυρίως να δει ποιος ήθελε να της κάνει τόσο κακό με τη φρικιαστική επίθεση με το βιτριόλι.

Τι έδειξε το νέο βίντεο

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο νέο βίντεο που έχει στα χέρια της η Αστυνομία φαίνεται η γυναίκα, που είναι ξανθιά και την ώρα της επίθεσης φορούσε μαύρα ρούχα τα οποία δεν ταίριαζαν στην εποχή, να αποβιβάζεται από όχημα. Το αυτοκίνητο και ο οδηγός εντοπίστηκαν, ενώ όπως διευκρινίζεται ο οδηγός δεν είχε καμία γνώση ή συμμετοχή στην άγρια επίθεση. Τα στοιχεία που έδωσε ο οδηγός στρέφουν τις έρευνες των αρχών σε συγκεκριμένη περιοχή από όπου παρέλαβε τη δράστρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments