Lifestyle

Η πρώτη παίκτρια του Deal μετά την καραντίνα έβαλε «φωτιά» στον τραπεζίτη

Η πρώτη παίκτρια του Deal μετά την καραντίνα έβαλε «φωτιά» στον τραπεζίτη
Το ψυχαγωγικό παιχνίδι επέστρεψε στις οθόνες και μαζί με τον παρουσιαστή, Χρήστο Φερεντίνο και όμορφες παρουσίες, οι οποίες κλήθηκαν με το... καλημέρα να «γονατίσουν» τον τραπεζίτη.

Είναι ξανθιά, λατρεύει το τραγούδι αλλά και την υποκριτική και χαρακτηρίζεται από το έντονο της πείσμα. Ο λόγος για την Μαρίνα Μαράτου, την ξανθιά Λαμιώτισσα που φιλοδοξεί να πάρει τις ευκαιρίες που της αναλογούν και να καθιερωθεί στην ελληνική σόουμπιζ. Η ξανθιά καλλονή έχει τον τρόπο να κερδίζει τα πλήθη με την πληθωρική της παρουσία στις πίστες.

H όμορφη τραγουδίστρια το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στα πλατό του Alpha κοσμώντας με τη παρουσία της το ψυχαγωγικό παιχνίδι του Χρήστου Φερεντίνου, Deal. Η Μαρίνα βρισκόμενη στους διαγωνιζόμενους περίμενε καρτερικά τη σειρά της προκειμένου να κληθεί να τα βάλει με τον τραπεζίτη και να διεκδικήσει ένα καλό ποσό. Το πανέμορφο ξανθό κορίτσι πάλεψε πολύ και κατάφερε να πάρει ένα σεβαστό ποσό μέχρι να σταματήσει την προσπάθεια.

Μάλιστα, όπως είπε ήθελε να δώσει τα χρήματα στο Ίδρυμα «Ελπίδα» της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, δείχνοντας πως πέρα από μια εντυπωσιακή γυναίκα με πολλά ταλέντα, έχει και κοινωνικές ευαισθησίες. πριν από δύο σεζόν δοκίμασε τη τύχη της στο μουσικό τηλεοπτικό σόου του ΣΚΑΙ «The Voice» εκεί όπου κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει το ζεστό χειροκρότημα τόσο του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής. Η Μαρίνα Μαράτου είχε τραγουδήσει στην οντισιόν το Gigolo της Έλενας Παπαρίζου. Τότε, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς πάτησαν τα κουμπιά τους και γύρισαν για να την διεκδικήσουν, με την Μαρίνα επιλέγει την ομάδα του πρώτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments