Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η γνωστή αστρολόγος όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα δίνει το παρών στο καθιερωμένο της ραντεβού με τους τηλεθεατές της. Η Λίτσα Πατέρα από τον τηλεοπτικό αέρα του ANT1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά αναλύει ένας προς ένα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου δίνοντας απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που «καίνε» τις τηλεθεάτριες.

Οι καιροί είναι δύσκολοι και πολύπλοκοι. Ο κόσμος αλλάζει από στιγμή σε στιγμή και όλοι μας προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα. Ωστόσο εκτός από τις συλλογικές αλλαγές υπάρχει και η καθημερινότητα του καθενός όπου και εκεί τα προβλήματα μας φέρνουν σε συνεχείς σκέψεις. Ερωτικά, εργασιακά, οικογένεια είναι κάποιοι από τους τομείς που καθημερινά δοκιμάζονται, με τα ζώδια να δίνουν διαρκώς απαντήσεις σε αυτούς που τα πιστεύουν και ακολουθούν.

Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο σε πρώτο πλάνο μπαίνουν οι οικογενειακές και οι προσωπικές υποθέσεις. Έμφαση θα δοθεί στις σχέσεις, θα υπάρξει ανάγκη για κατανόηση, κατοχύρωση και συναισθηματική ισορροπία. Οι διαθέσεις θα γίνουν θετικές και συγκαταβατικές, ωστόσο δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν αντιδράσεις. Στον επαγγελματικό τομέα στόχος θα είναι η εξασφάλιση και η κατοχύρωση, τα ρίσκα θα είναι περιορισμένα.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση, έμφαση θα δοθεί στην προβολή και στον εντυπωσιασμό. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, γενικότερα θα υπάρχει διάθεση για φλερτ και για προσεγγίσεις. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις αγορές και στα υλικά αποκτήματα καλλωπισμού, ίσως κάποιοι να μην καταφέρουν να αποφύγουν τις υπερβολές.

Ανεβαίνει η διάθεση για διασκέδαση και για ψυχαγωγία, βγαίνει στην επιφάνεια η ανάγκη για χαλαρότητα και ανεμελιά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο ίσως να φέρει απρόοπτα συμβάντα, οι αντιδράσεις ενδεχομένως να μην είναι ισορροπημένες θα υπάρξουν εκνευρισμοί.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments