Nέα της αγοράς

Το Κύπελλο Γερμανίας ξαναρχίζει και η “κούπα” θα κριθεί στο γήπεδο των καναλιών Novasports

Το Κύπελλο Γερμανίας ξαναρχίζει και η “κούπα” θα κριθεί στο γήπεδο των καναλιών Novasports
Η δράση επιστρέφει στα κανάλια Novasports με τους αγώνες του κυπέλλου Γερμανίας.

Το Κύπελλο Γερμανίας DFB Pokal, κάνει restart και θα κριθεί αποκλειστικά στο γήπεδο των καναλιών Novasports! H διοργανώτρια αρχή του Κυπέλλου Γερμανίας όρισε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων που θα διεξαχθούν το διήμερο Τρίτη 9 Ιουνίου και Τετάρτη 10 Ιουνίου. Την Τρίτη 9/6 θα αναμετρηθούν στο “Hermann-Neuberger-Stadion” Σααρμπρύκεν-Λεβερκούζεν (21:45) με τους γηπεδούχους να έχουν ήδη γράψει ιστορία στο DFB Pokal, καθώς για πρώτη φορά ομάδα 4ης κατηγορίας φτάνει στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την Τετάρτη 10/6 (21:45) θα κοντραριστούν στο “Allianz Arena” Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης, σε μία αναμέτρηση που αποτελεί επανάληψη του τελικού Κυπέλλου του 2018, όταν και η ομάδα της Φρανκφούρτης πανηγύρισε το τρόπαιο επικρατώντας των Βαυαρών με σκορ 3-1. Και οι δύο αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών λόγω των οδηγιών των υγειονομικών αρχών θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports1HD.

Ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί το Σάββατο 4 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments