Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 97: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 28/5 – Οι μεγάλες αποκαλύψεις του Μιλτιάδη στον Δούκα

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 97: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 28/5 – Οι μεγάλες αποκαλύψεις του Μιλτιάδη στον Δούκα
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 97: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (28/5/2020) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 97: Ο Λάμπρος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Θεοδοσία και τον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν και θα προκαλέσει την οργή του. Θα καταφέρει η Μυρσίνη να τον πείσει πως είναι ένα ψέμα του Μιλτιάδη; Η Βασούλα υπογράφει την κατάθεση που καταδικάζει τον Λια και όλοι χαρούμενοι πιστεύουν πως επιτέλους έχουν στο χέρι τον Δούκα.

Ο Προύσαλης αναλαμβάνει να την προστατέψει μέχρι τη δίκη. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας; Θα ομολογήσει ο Λιας την αλήθεια; Ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να βρει μια κανονική δουλειά και να μείνει με την Ουρανία αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο φαντάζεται. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει καθώς ο Κλεομένης ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ενώ ένα γράμμα για τον Νέστορα, ίσως, περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Ελένη, με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει την Βασούλα με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της. Η Ασημίνα δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στην Δρόσω, κατηγορώντας την πως, τη νύχτα του φόνου  πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Δούκα ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος γίνεται έξαλλος με το ανόητο όπως θεωρεί σχέδιό του.

Η Ουρανία απαιτεί από τον Κυριάκο να φύγει απ’ το σπίτι κι αυτός αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Μάρθα ομολογεί στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός όμως την απωθεί ευγενικά, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments