Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [28/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [28/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [28/05/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [28/05/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Από τη θέση του στον Αιγόκερω, ο πλανήτης της εύνοιας αναβαθμίζει και εξελίσσει όλα τα συστήματα… Η ολική τους ανανέωση θα συντελεστεί μέχρι τις 13 Νοεμβρίου, που ο Δίας θα συγκατοικεί με τον Πλούτωνα.

Η Σελήνη ανοίγει τη μέρα στον Λέοντα, διαχέοντας στην ατμόσφαιρα δημιουργικότητα και επινοητικότητα. Θα σχηματίσει μια αίσια γωνία με την ανάδρομη Αφροδίτη από τους Διδύμους. Στη συνέχεια θα περάσει σε κενό πορείας μέχρι αύριο. Σε αυτή την ανάπαυλα θα εντοπίσετε ποια θέματά σας χρειάζονται επεξεργασία. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο, όπου θα διαμείνει μέχρι τις 4 Αυγούστου. Η σκέψη σας θα είναι απόλυτα εστιασμένη στο να νιώθετε άνετα και ασφαλείς.

Την Πέμπτη πολλοί θα θελήσετε να προχωρήσετε γρήγορα με την εφαρμογή των σχεδίων σας για τον Ιούλιο. Θα προσπαθήσετε να ξεκινήσετε κάποια πράγματα – και ελπίζουμε να μην κάνετε λάθος από βιασύνη. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ταξίδια και τις καλοκαιρινές διακοπές. Μπορεί να προετοιμάζετε ένα ταξίδι με την οικογένειά σας για το επόμενο σαββατοκύριακο. Αυτή η κίνηση θα ενθουσιάσει ιδιαίτερα τα παιδιά σας (αν έχετε).

Η μέρα υποδεικνύει ένα ενδιαφέρον γεγονός, που σχετίζεται με ένα παιδί ή νεαρό άτομο στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου που ζει μακριά σας. Η Πέμπτη φέρνει εκπλήξεις ξεχωριστά για τον καθένα. Η εξέλιξη των οικονομικών σας θα είναι ευνοϊκή, αν και κάποια πράγματα θα αναπτυχθούν πιο αργά από όσο θα θέλατε ή περιμένετε. Καλό θα ήταν να αποφύγετε τη σύγκρουση με έναν άντρα νεαρής ηλικίας που θα εμμένει πεισματικά στη θέση του. Αν προσπαθήσετε να παρέμβετε στη ζωή του ή να αλλάξετε κάτι, μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον τερματισμό της μεταξύ σας σχέσης.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η σημερινή μέρα υποδεικνύει επείγοντα έξοδα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στις οικονομικές σας σχέσεις με συγγενείς ή πελάτες. Θα εκπλαγείτε από πληροφορίες που σχετίζονται με ένα γεγονός από το πρόσφατο παρελθόν. Μπορεί να κάνετε μια απροσδόκητη γνωριμία, η οποία θα έχει ενδιαφέρουσα εξέλιξη στο μέλλον.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα μην βασίζεστε σε υποσχέσεις που σας έδωσαν πριν από λίγο καιρό. Οι περισσότερες από τις δεσμεύσεις σας σήμερα, θα αφορούν παιδιά ή άτομα νεαρής ηλικίας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ταξίδια μικρών αποστάσεων. Προσπαθήστε να αποφύγετε άτομα που έχουν κακή νοοτροπία ή ευερέθιστο χαρακτήρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη θα αντιμετωπίσετε ανησυχίες για το μέλλον σας. Τώρα θα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στα προβλήματα υγείας σας. Σήμερα είναι απίθανο να βιώσετε δραματικά γεγονότα, αλλά να προσέξετε τα λάθη που μπορούν να δημιουργήσουν ένταση στις σχέσεις σας ή να σας προκαλέσουν απώλειες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη θα θελήσετε να βάλετε τέλος σε μια δέσμευση με οποιοδήποτε κόστος. Η παρουσία νέων ανθρώπων στη ζωή σας, θα έχει θετική επίδραση στη διάθεσή σας. Εάν φροντίζετε έναν άρρωστο συγγενή ή φίλο, ενδέχεται να προκύψουν κάποιες επιπλοκές. Μην παρεμβαίνετε στη ζωή των ανθρώπων που προσπαθούν να κάνουν μια αλλαγή στη ζωή τους.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments