Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [28/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [28/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [28/05/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [28/05/2020].

κριός

Αυτός που αγαπάς, μπορεί να εκπλαγεί από την επιθυμία σου να επιβραδύνεις κάτι ή να δημιουργήσεις έναν πιο εύχρηστο ρυθμό στη σχέση σας. Αν είσαι σίγουρη ότι αυτό είναι χρήσιμο, τότε έχει νόημα. Αν πρόκειται να βρεις χρόνο ώστε να φροντίσεις τον εαυτό σου, τότε πρέπει να το κάνεις. Το να δώσεις επίσης στον αγαπημένο σου χρόνο για να φορτίσει τις μπαταρίες του ή να κάνει ό, τι πρέπει να κάνει για να νιώσει ανανεωμένος, δεν είναι κακή ιδέα.

ταύρος

Είσαι αρκετά σοφή για να ξέρεις ότι η αγάπη λειτουργεί με τη δική της ατζέντα και σπάνια ενδιαφέρεται για τα σχέδια που κάνεις γι’ αυτήν. Μπορείς όμως να βρεις τις σωστές ισορροπίες, φέρνοντας μια αίσθηση πραγματικότητας και λογικής στα ερωτικά σου, παράλληλα με τον αυθορμητισμό σου. Η διατήρηση μιας πιθανής παραμέτρου… σίγουρα έχει τα οφέλη της τώρα.

δίδυμοι

Δε χρειάζεται να προσθέσεις κάτι στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου. Αν μη τι άλλο, όσο περισσότερο εκτιμάς αυτό που προσπαθεί να εκδηλωθεί ή να ξεδιπλωθεί, τόσο περισσότερο αραιώνεις τη μαγεία του. Μια εγκεφαλική προσέγγιση ή μια μεγαλύτερη έμφαση στη διαμόρφωση μιας διανοητικής σύνδεσης, μερικές φορές είναι αρκετό. Τώρα όμως, απαιτείται ανοιχτή σκέψη. Χαλάρωσε και άφησε να εξελιχθεί η σχέση σου με τον τρόπο της.

καρκίνος

Ίσως να μην μπορείς να απομακρύνεις από μέσα σου την αίσθηση του «τώρα ή ποτέ» σ’ αυτό που συμβαίνει στη σχέση σου. Να είσαι ανοιχτόμυαλη απέναντι σε ό,τι σου φαίνεται αβέβαιο ή άγνωστο. Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, θα βρεις μια καινούργια ερωτική περιοχή Από την άλλη πλευρά, πολλά θα μπορούσαν να εμφανιστούν ή να σου φανούν οικεία! Αν νιώθεις πως ξεκινά μια νέα εποχή… τότε έχεις δίκιο.

λέων

Ο χρόνος που σπαταλάς για να ανησυχείς για τη σχέση σου, θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση με το ταίρι σου, για να δεις πού βαδίζετε στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη, τότε να θυμάσαι, πως η δράση προκαλεί πάντα αντίδραση- και η εξερεύνηση νέων εφαρμογών για καινούργιες γνωριμίες, μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.

παρθένος

Υπάρχει μια περίεργη σχέση ανάμεσα στην υποστήριξη ή στην προσπάθεια να κάνεις τον κόσμο καλύτερο και στο να λατρεύεις τις αλλαγές και την εξέλιξη. Μπορείς να βελτιώσεις μια προσωπική αίσθηση υπερηφάνειας, έχοντας ένα έντονο ενδιαφέρον, να βοηθήσεις τους άλλους. Αλλά μην αποκλείεις την πιθανότητα να ενισχυθεί η ερωτική σου ζωή, λειτουργώντας έτσι.

ζυγός

Πιθανώς να μην υπάρχουν πολλά που δεν θα έκανες στο όνομα της αγάπης αυτή τη στιγμή, αλλά μόνο αν κάποιος είναι έτοιμος να σε συναντήσει στα μισά του δρόμου. Φαίνεσαι πρόθυμη να ξεκινήσεις μια αμοιβαία εκτίμηση και η ρομαντική πρόοδος στη σχέση σου, βασίζεται σε μια φανερή ατμόσφαιρα, αμφίδρομου σεβασμού. Ωστόσο, αν εμφανιστεί οποιαδήποτε ανισορροπία, είσαι πρόθυμη να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να φτιάξεις τα πράγματα. Αν το ταίρι σου δεν είναι διατεθειμένο να κάνει το ίδιο, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι αιτία χωρισμού.

σκορπιός

Όταν εμφανίζεται μια ρομαντική σχέση ή μια αποκάλυψη, άνοιξε την πόρτα κι άστη να περάσει. Μην περιμένεις να κατανοήσεις γιατί κάτι πήγε στραβά, ενώ είχες καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες. Είσαι ευλογημένη με διορατικότητα και γνώση και θα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου, τι πρέπει να συμβεί εδώ και τώρα, για να πετύχεις τη βελτίωση που θέλεις.

τοξότης

Τι πρέπει να χάσεις για ν’ αφήσεις τις επιφυλάξεις σου και να κάνεις τον εαυτό σου λιγάκι ευάλωτο? Απολύτως τίποτα! Δοκίμασέ το. Μπορεί να σου αρέσει. Ακόμα και λίγο ν’ ανοιχτείς θα καταφέρεις να γίνει μαγική η σχέση σου. Πάψε να δείχνεις σκληρή εξωτερικά και ρίξε μερικά δάκρυα αν είναι απαραίτητο. Άφησε να λάμψει η γνησιότητά σου.

αιγόκερως

Αυτό που πίστευες πως πάλευες μόνη σου, είναι κάτι για το οποίο ανησυχεί και ο αγαπημένος σου. Σίγουρα, μπορεί να υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να νιώθεις ανήσυχη τώρα. Ωστόσο, είναι ενδιαφέρον το πώς κάτι που θεωρείται αρνητικό θα μπορούσε να μετατραπεί σε θετικό…φέρνοντας εσένα και το ταίρι σου, πιο κοντά από ποτέ. Κάτι ευχάριστο ή σέξι θα μπορούσε να προκύψει, από μια ανταλλαγή ιδεών ή απόψεων.

υδροχόος

Θα μπορούσε να οφείλεται στο υγιές μυαλό ή στο υγιές σώμα σου, το γεγονός πως νιώθεις καλά μέσα σου και λάμπεις εξωτερικά. Η επίδραση στο να αισθάνεσαι πιο υγιής, πιο σέξι ή να σου αρέσει ο τρόπος που φαίνεσαι γυμνή, μπορεί να είναι σημαντικός για την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Κάνε αυτό το βήμα, κάνε την κίνηση ή κάνε ό, τι σε βοηθάει να ακτινοβολείς με τον τρόπο που μπορείς – και αξίζει να το κάνεις.

ιχθύες

Η αγάπη θα μπορούσε να σου προσφέρει ένα άνετο καταφύγιο, που το χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Λίγο καυτό σεξ θα μπορούσε επίσης να είναι φανταστικό. Έχεις την ευκαιρία να επιδοθείς και στα δύο, οπότε κάνε την επιλογή σου. Ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε ανησυχίες υπάρχουν εκτός της ερωτικής σου ζωής, αγκαλιάζοντας τη ζεστασιά και την οικειότητα, θα έχεις υπέροχους περισπασμούς τώρα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments