Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης Ίντερ: Απέρριψε τη μισή Ευρώπη για να καταλήξει στους «Νεραντζούρι»

Γιώργος Βαγιαννίδης Ίντερ: Απέρριψε τη μισή Ευρώπη για να καταλήξει στους «Νεραντζούρι»
Γιώργος Βαγιαννίδης Ίντερ: Ο 19χρονος αμυντικός αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, με τον Ιταλό τεχνικό να κερδίζει τον παίκτη έναντι άλλων μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Γιώργος Βαγιαννίδης Ίντερ: Είναι το όνομα των ημερών! Ο 19χρονος αμυντικός ολοκληρώνει τη συνεργασία του με το «Τριφύλλι» ανοίγοντας τα φτερά του παίρνοντας από νωρίς την ευκαιρία να βρεθεί εκτός συνόρων. Τα δημοσιεύματα στέλνουν τον νεαρό άσσο στην Ίντερ, με τους Ιταλούς μάλιστα να βγαίνουν νικητές σε μία μάχη που πήραν μέρος αρκετοί μνηστήρες.

Το ταλέντο του νεαρού έγινε γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να του δίνει την ευκαιρία να βρεθεί στη προετοιμασία της ομάδας για την τρέχουσα σεζόν. Ο τεχνικός του «Τριφυλλιού», Γιώργος Δώνης καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς συμπεριλάμβανε σχεδόν πάντα τον παίκτη στην αποστολή της ομάδας δίνοντάς του συχνά πυκνά θέση και στο αρχικό σχήμα. Οι αρετές του αμέσως ξεδιπλώθηκαν στο χορτάρι και δεν άργησε αυτό να προκαλέσει εντύπωση σε ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες διαχρονικά παρακολουθούν ταλέντα ανά την Ευρώπη.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως ο Βαγιαννίδης έχει πει το μεγάλο «ναι» στην Ίντερ. Για να γίνει αυτό όμως ο νεαρός αρνήθηκε κατά τα ρεπορτάζ των γειτόνων αρκετές δελεαστικές προτάσεις. «Ο 19χρονος αμυντικός έχει απορρίψει προτάσεις από τη Μάντσεστερ Σίτι, τη ΛΑΣΚ Λιντς, τον ΠΑΟΚ και την Μονακό, ενώ υποστηρίζει πως η συμφωνία του με τον ιταλικό σύλλογο αφορά ετήσιο μισθό πάνω από 300.000 ευρώ» αναφέρει χαρακτηριστικά δημοσίευμα του PassioneInter.com.

Μάλιστα, αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά την προετοιμασία με το ιταλικό σύνολο και στη συνέχεια να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Serie A’. Υπενθυμίζουμε πως άλλα δημοσιεύματα τον έχουν «δέσει» στην Ίντερ με 5ετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές ύψους 500.000 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments