Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα προχωρά για όλους μας γεμάτη με προβληματισμούς και σκέψεις. Νέα σχέδια, παλιές ιστορίες βρίσκονται συνεχώς στο μυαλό και ζητούν απαντήσεις προκειμένου εμείς να πάμε παρακάτω. Τα ζώδια για πολλούς είναι ο δρόμος για τη λύση του προβλήματος, η πηγή που θα δώσει γνώση και δύναμη να συνεχίσουμε τα σχέδιά μας.

Η Λίτσα Πατέρα είναι διαχρονικά η κορυφαία στο είδος της. Η αστρολόγος καθημερινά μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 περιγράφει αναλυτικά τι θα συμβεί σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που ακολουθούν τις προβλέψεις της.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα, θα υπάρξει ανάγκη για χαλαρές ενέργειες, για διασκέδαση, για φλερτ και για κοινωνικές επαφές. Έμφαση θα δοθεί στην αυτοπροβολή, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις είτε με τον τρόπο ομιλίας τους, είτε με ενέργειες γενναιοδωρίας. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, αναγκαίο θα είναι να λείψουν οι υπερβολές. Τα ρίσκα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα, δεν θα πρέπει να υπερεκτιμηθούν οι ικανότητες.

Το πέρασμα της Σελήνης στην Παρθένο θα δώσει τη δυνατότητα για διεκπεραιώσεις και τακτοποιήσεις. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα οργάνωσης και τάξης, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για ρυθμίσεις και για οριστικό κλείσιμο ανοιχτών υποθέσεων. Στον αισθηματικό τομέα συζητήσεις θα γίνουν για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, τα ζευγάρια θα εστιάσουν στο μέλλον και στην πορεία του δεσμού τους, θα υπάρξει ανάγκη για κατοχύρωση ίσως και για δέσμευση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο είναι μία θετική όψη, θα βοηθήσει στη συνεννόηση και στην συναισθηματική κατανόηση. Δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εκδηλώσεις, θα ακουστούν εξομολογήσεις, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις, για ξεκαθαρίσματα και για επανασυνδέσεις.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments