Lifestyle

Σωτήρης Καλυβάτσης για τον Αντώνη Παραρά: Η συγκινητική αναφορά στον αείμνηστο φίλο του και παρουσιαστή

Σωτήρης Καλυβάτσης για τον Αντώνη Παραρά: Η συγκινητική αναφορά στον αείμνηστο φίλο του και παρουσιαστή
Σωτήρης Καλυβάτσης για τον Αντώνη Παραρά: Ο ηθοποιός έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τον αξέχαστο παρουσιαστή Αντώνη Παραρά.

Σωτήρης Καλυβάτσης για τον Αντώνη Παραρά: Ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» στον ΑΝΤ1 και εκτός των άλλων μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον αείμνηστο φίλο του και παρουσιαστή, Αντώνη Παραρά ο οποίος έφυγε σε μικρή ηλικία από τη ζωή. Πολλοί είναι εκείνοι που θυμούνται έως και σήμερα το θρυλικό «Κομφούζιο» στο οποίο συμμετείχαν ο Αντώνης Κανάκης, ο Σωτήρης Καλυβάτσης αλλά και ο Αντώνης Παραράς. Μόνο που ο τελευταίος… έφυγε νωρίς. Χτυπημένος από μία ανίατη αρρώστια. Ο θρύλος αναφέρει πως ο τίτλος του «ΑΜΑΝ» είναι ένα ακρωνύμιο για το «Αντώνη Μας Άφησες Νωρίς».

Ένα μικρό απόσπασμα από το «Κομφούζιο»:

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης ως καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου χθες, μίλησε για τις πρώτες δουλειές που είχε κάνει. Και για τη φιλία του με τον Αντώνη Παραρά. «Με τον Αντώνη Παραρά ήμασταν μαζί στην κατασκήνωση. Γι’ αυτό είχαμε και την επικοινωνία που είχαμε, επικοινωνούσαμε με τα μάτια από απόσταση», είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ώστόσο στην συνέντευξη μίλησε ακόμα και για την πρώτη του δουλειά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω δουλέψει σε τηλεφωνικό κέντρο. Στη ΧΑΝΘ, πριν δουλέψω στο τμήμα κατασκηνώσεων και εκδρομών, ήμουν νυχτερινός υπάλληλος στις πληροφορίες, αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά. Δούλευα από τις εννιά που έκλειναν τα γραφεία μέχρι τις 12 που έκλεινε όλο το κτήριο. Είχα τα κλειδιά όλου του κτηρίου… Έκλεινα και την εξώπορτα και κάθε βράδυ όπως έβγαινα, επειδή συνήθως τότε ήμασταν παρέα με τον συγχωρεμένο τον φίλο τον Αντώνη Παραρά, κλείναμε την πόρτα και λέγαμε “ο μπαμπάς δεν αλλάζει την κλειδαριά, μια ζωή τα ίδια”, περνούσε ο κόσμος και κοιτούσε “ποιοι είναι αυτοί;”, έβαζα το κλειδί στην τσέπη κι έφευγα. Ήταν τέλειο αυτό. Έχω πάει αργά τη νύχτα κι έχω ξεκλειδώσει κι έχω πει σε κοπέλα “θες να πάμε σπίτι μου;” και την πήγα στη ΧΑΝΘ.

Δείτε το βίντεο από τη χθεσινή του συνέντευξη:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments